Jo lukuisia miehiä joutunut tämän kaunottaren kusettamaksi Facebookissa!

01.04.2015

21-vuotias argentiinalaisnainen on ristitty ”Facebookin mustaksi leskeksi”. Näyttävä nainen on järjestelmällisesti hakenut netissä seuraa hemaisevien kuvien avulla. Kun hän on saanut miehet koukkuunsa, nainen on huumannut heidät. Tämän jälkeen uhrin kotiin on saapunut kaksi miestä viemään arvo-omaisuutta. Poliisille on tehnyt ilmoituksen viisitoista uhria.

Yksi heistä on 39-vuotias mies. Hän on kertonut poliisille kirjoitelleensa naisen kanssa Facebookissa kahden viikon ajan. He olivat tavanneet naisen aloitteesta.  Nainen oli tuonut mukaan oman alkoholipullon, josta hän oli kaatanut myös seuralaiselle. Pian mies oli alkanut voida huonosti ja seuraava muistikuva onkin herääminen kädet ja jalat sidottuina. Samaan aikaan kaksi miestä oli kuljettanut hänen tavaroitaan ulos talosta.

Nainen jäi kiinni hyvin erikoisella tavalla. Jostain syystä hän meni poliisilaitokselle tekemään ilmoitusta tapauksesta, joka oli hänen suunnittelemansa. Nainen oli väittänyt, että hänen miesseuralaisensa kotiin tunkeutuneet ryöstäjät olisivat ajaneet hänet väkivalloin ulos. Poliisi tajusi kuitenkin nopeasti aiempien rikosilmoitusten tuntomerkkien sopivan naiseen. Sittemmin hän on tunnustanut tapaukset ja myös kaksi rikoskumppania on pidätetty, uutisoi Mirror.

 

Lisää luettavaa