Julkkikset ekokampanjassa – Anssi Kela lipsautti laittomuuden!

18.02.2012

Suomalaisartistit ovat lähteneet joukolla tekemään ekotekoja Tunnista Teko -nimisessä WWF Suomen operoimassa ilmastokampanjassa. Jokainen mukaan liittynyt artisti lupaa suojella ympäristöä konkreettisin tavoin.

Mukana ovat muun muassa Maija Vilkkumaa, Sipe Santapukki ja Anssi Kela. Vilkkumaa kertoo kampanjavideolla teettävänsä kotiinsa energiakartoituksen, jotta suurimmat syöpöt saataisiin kuriin. Anssi Kela puolestaan lupaa jatkaa jo hyväksi havaitsemallaan tiellä. Nimittäin pyörätiellä.

-Minä valitsin ilmastoteokseni pyöräilyn. Valinta oli helppo siinä mielessä, että liikun fillarilla jo valmiiksi melko paljon – nyt lupaan jatkaa hyväksi havaitsemallani linjalla, ja yritän kannustaa muita samaan, Anssi bloggaa sivuillaan.

Kampanjaan mukaan lähteminen saa Anssin muistelemaan myös nuoruuttaan, josta paljastuukin hurjapäisiä asioita, suorastaan laittomuuksia:

-Mieleen tulee esimerkiksi se kerta, kun eräs vanhempi kaverini kiinnitti autoonsa hinausköyden ja veti minua fillarillani aika hyvää vauhtia pitkin valtatie 2:sta, Anssi lipsauttaa melkoisen ”oman elämänsä duudsonin”.

Kypärästä ei silloin ollut tietoakaan. Toivottavasti nyt on.

Lisää luettavaa