Suomalaisjulkkis näki myös Pattayan toisen puolen: ”Huoria, kikkelikoppeja, ladyboyt, suuseksibaarit…”

28.04.2017

Henna Kalinainen asui useita kuukausia Aasiassa ja ruotii nyt asioita blogissaan. Esimerkiksi seksimekkana tunnetusta Pattayasta Thaimaassa hänellä on eriävä mielipide.

-Miksi niin hieno paikka on pilattu niin pahalla maineella. Huoria, pervoja länsimaalaisia, jotka matkustaa sinne kuuluisaan kikkelikoppiin missä tyrkkäät munan reikään ja joku imee sitä muutamalla bahtilla tai se baari missä katsot urheilua, juot kaljaa ja joku samaan aikaan ”suck your dick”. Hieronta on ”sitä hierontaa” ja kaikki naiset on kimpussa koko ajan, Henna kirjoittaa.

-Paskapuhetta sanon minä. Olin siis mieheni kanssa siellä, ja aluksi pelotti, että joudunko koko ajan hätistelemään luudan kanssa akkoja pois kintereiltä. Päinvastoin. En siis kiistä etteikö Pattayalla olisi seksikulttuuria ja näitä kyseisiä paikkoja vaan väitän, että se ei ole häiritsevästi esillä ellei hakeudu itse tiettyihin paikkoihin!

Hennan mukaan tarjolla olevat naiset ovat pääosin ujoja pohjoisen tyttöjä todella köyhistä oloista, jotka ovat lähteneet tienaamaan Pattayalle lähettääkseen perheelleen rahaa. Perhe on voinut myös pakottaa tienesteihin baarityttöinä.

Henna kertoo myös ladyboy-kulttuurista, lakananvaihtomaksuista ja siitä miksi sinulle aina hymyillään.

Mielenkiintoisen postauksen voi lukea Hennan blogista.

Siellä myös erotilitys miehestä (ero tuli Suomessa) ja uusin kuva Hennasta. Blogiin siis TÄSTÄ.

Lisää luettavaa