Ilmoitus: 5 parasta bilekaupunkia juuri nyt

Kiinnostaisiko tuttujen bilemestojen vaihtaminen johonkin täysin erilaiseen? Maailma on täynnä uskomattomia bilekaupunkeja, jos tiedät vain mistä katsoa.

25.04.2018

[ILMOITUS] Matkailu kannattaa ja etsitpä sitten trendikästä baaria pilvenpiirtäjän katolla, rantabileitä tai eksoottista klubia, valtavasta tarjonnasta löytyy aivan varmasti jokaiselle jotakin.

Matchbanker on yksi Euroopan johtavia lainanvertailupalveluja ja välitämme tuhansia lainoja kuukausittain. Olemme talousasioiden asiantuntijoita, mutta rakastamme myös juhlimista, joten etsimme maailmalta nämä viisi biletyskohdetta, jotta myös sinä voit lähteä unelmiesi matkalle.

Cancun, Meksiko – Paratiisimainen Cancun sijaitsee Meksikon itärannikolla lähellä Kuubaa. Kaupunki on tunnettu “Zona Hotelera” turistialueestaan, joka tunnetaan myös nimellä “Party Zone”. Tältä pieneltä maakaistaleella löydät Cancunin villeimmät klubit ja erityisesti maaliskuun alussa ns. Spring Breakin aikana meno on todella riehakas. Jos haluat hieman rennompaa meininkiä, kesä-syyskuu on erinomainen matkustusajankohta, sillä lämpötilat eivät ikinä laske alle reilun 20 asteen.

Amsterdam, Hollanti – Amsterdam tunnetaan kauniista kanavistaan, pyöräilystä, punaisten lyhtyen alueesta ja coffee shopeistaan. Amsterdamin yöelämää hallitsee monenkirjava tarjonta klubeja, joissa maailman parhaat DJ:t ja tulevat suuruudet takaavat, että tunnelma on katossa. Useiden kävijöiden suosikki Shelter, on lähellä kaupungin keskustaa Noord-kaupunginosassa. Shelter on iso maanalainen klubi A’dam towerin kellarissa, josta löydät ehkäpä yhden ainutlaatuisimmista klubi kokemuksista Euroopassa.

Rio de Janeiro, Brasilia – Rio de Janeiro on Brasilian bilepääkaupunki. Yli miljoona ihmistä kerääntyy joka vuosi maailmankuuluihin karnevaaleihin, joita on juhlittu jo vuodesta 1723. Riossa juhliminen on lähes oma taiteenmuotonsa, vaikka matkustaisit sesongin ulkopuolella, Copacabanan klubit ja baarit sambaavat aamuun asti. LGBT -ystävällinen The Week International on valtava 6000 neliön klubi, jossa voit tanssia läpi yön.

Bangkok, Thaimaa – Thaimaa on ollut jo vuosia yksi suomalaisten suosikkikohteita. Bangkok on suurkaupunki, jossa business, shoppailu, kauniit nähtävyydet ja villi juhlinta yhdistyvät. Bangkokin neonvalot, houkuttelevat klubit ja hedelmäiset cocktailit ovat jotakin, jonka jokaisen uskaliaan matkailijan pitää kokea.

Lontoo, Englanti – Lontoo on kansainvälinen metropoli, joka on täynnä super trendikkäitä klubeja sekä perinteisiä englantilaisia pubeja. Lontoosta on myös tullut huomattavasti edullisempi matkakohde, eli saat nyt huomattavasti enemmän puntia eurojasi kohden. Itä-Lontoon underground skene ei ole ehkä yhtä vahva kuin ennen, mutta löydät sieltä silti uusimmat trendit ja mielenkiintoisimmat ihmiset ympäri maailman.

Löydät sinulle sopivimman ratkaisun kilpailuttamalla lainat netissä

Rahaa lomamatkaan tai mihin tahansa muuhun arjen isompaan hankintaan kannattaa hankkia edullisella nettilainalla. Parhaan nettilainan etsintä kymmenien vaihtoehtojen joukosta on paitsi työlästä, myös aikaavievää. Matchbanker tekee työn puolestasi ja kilpailuttaa Suomen parhaimmat nettilainat puolestasi. Täytä omat tietosi ja saat sinulle räätälöidyn listan lainoista, joita voit hakea vaikka heti.

Lisää luettavaa