Mainos: Mistä löytää yrityslaina uudelle yritykselle?

Edullisen yrityslainan löytäminen on nykyisin helppoa.

01.02.2024

Mainos: Yrityslaina.com

Uuden yrityksen perustaminen voi olla hankalaa, mikäli et ole omasta takaa varakas henkilö. Vaikka kyseessä olisi vaatimattomampikin idea, maksaa sen toteuttaminen yleensä sen verran, ettei peruspalkkatyössä käyvällä välttämättä ole tarpeeksi säästöjä. Tästä syystä moni hyväkin bisnesidea voi jäädä pöytälaatikkoon.

Nykypäivänä pöytälaatikkoa ei kuitenkaan tarvitse välttämättä täyttää toinen toistaan paremmilla ideoilla. Yrityslaina uudelle yritykselle on täysin mahdollista saada, kunhan vain luottotietosi ovat kunnossa. Voit tehdä lainahakemuksen netissä, kilpailuttaa parhaat yrityslainat ja saada nopeasti lainaa ilman vakuuksia. Mitään sen suurempaa varallisuutta tai suuria tuloja ei välttämättä tarvita.

Uuden yrityksen perustaminen yrityslainan avulla on siis helpompaa kuin koskaan. Seuraa vain tästä artikkelista löytämiäsi ohjeita, niin voit saada yrityslainan ilman toimintahistoriaa tai fyysistä omaisuutta.

Löydä unelmiesi yrityslaina netistä

Oletko unelmoinut oman yrityksesi perustamisesta jo pidemmän aikaa? Starttirahaa uudelle yritykselle on hankala saada, mutta netistä voit löytää yrityslainan, jonka avulla voit tehdä unelmastasi totta. Pieni ja keskikokoinen yrityslaina ovat kenen tahansa saatavilla, joten kannattaa kokeilla, kuinka paljon ja millaisilla ehdoilla voisit lainaa saada.

Uuden yrityksen saama yrityslaina on helpointa etsiä kilpailuttamalla saatavilla olevat tarjoukset netin kautta, esimerkiksi https://yrityslaina.com osoitteessa. Käyttämällä hyödyksesi asiantuntijoiden apua, voit kilpailuttaa uuden yrityslainasi 24 tunnissa tekemällä vain yhden lainahakemuksen.

Lainahakemusta tehdessäsi sinulta pyydetä joitakin tietoja itsestäsi ja yrityksestäsi. Näihin tietoihin kuuluvat esimerkiksi arvioidun liikevaihdon suuruus, lainan käyttötarkoitus ja Y-tunnuksesi. Antamasi tiedot välitetään sitten lainantarjoajille, jotka voivat tehdä sinulle lainatarjouksen. Jos et hyväksy tarjousta, poistetaan antamasi tiedot järjestelmästä.

Tämän ilmaisen palvelun ansiosta voit löytää laadukkaan yrityslainan todella nopeasti. Kun laina-asiantuntijat ovat kilpailuttaneet saamasi tarjoukset, lähetetään niistä kiinnostavimmat sinulle sähköpostin välityksellä. Voit valita lainoista parhaan ja tehdä sopimuksen lainantarjoajan kanssa välittömästi. Sen jälkeen rahat maksetaan tilillesi, ja voit käyttää niitä haluamallasi tavalla.

Mitä uudelta yritykseltä vaaditaan yrityslainan saamiseksi?

Et voi pyytää yrityslainaa, ennen kuin olet rekisteröinyt uuden yrityksesi. Toisin sanoen tarvitset siis voimassaolevan Y-tunnuksen, jotta voit hakea lainaa yrityksellesi.

Lisäksi yrityslainan takaajan eli firman omistajan luottotietojen olisi oltava kunnossa. Jos et ole varma omien luottotietojesi tilasta, voit tarkistaa asian ilmaiseksi. Palvelu on saatavilla kaikille Suomen kansalaisille kerran vuodessa ilman minkäänlaisia lisäkuluja, joten kannattaa käyttää tilaisuus hyödyksesi.

Mitään muita vaatimuksia yrityslainan saamiseksi uudelle yritykselle ei oikeastaan ole. Yritykseltä pitää toki löytyä suomalainen pankkitili lainan myöntämistä varten, mutta sellainen varmasti jokaisella Y-tunnuksen hankkineella yrityksellä myös on.

Miten uuden yrityksen laina toimii?

Uuden yrityksen saama vakuudeton yrityslaina toimii samalla tavalla kuin muutkin yrityslainat. Sinulle tarjotaan yrityslainaa nimelliskorolla, joka muodostaa lainan hinnan yhdessä lainanhoitokulujen ja mahdollisen avausmaksun kanssa.

Tätä lainan varsinaista hintaa kutsutaan todelliseksi vuosikoroksi. Juuri kyseiseen lukemaan kannattaa kiinnittää lainaa arvioidessaan huomiota. Se nimittäin paljastaa, kuinka paljon laina tulee sinulle vuositasolla maksamaan.

Yrityslainan maksaminen tapahtuu sopimuksen mukaan kuukausierissä. Lyhennät siis lainaa joka kuukausi tietyn summan verran. Korko on kiinteä eli kuukausieräsi suuruus pysyy aina muuttumattomana. Näin voit helposti suunnitella lainan takaisinmaksun, eikä yllätyksiä ole luvassa.

Mitä pidemmän laina-ajan pyydät, sitä pienemmissä erissä voit maksaa lainaasi takaisin. Huomaa kuitenkin, että pidemmät lainat tulevat siinä mielessä kalliimmiksi, että maksat korkoa pidemmältä ajanjaksolta. Kannattaa siis pohtia tarkkaan, kuinka pitkä laina sopii omalle yrityksellesi parhaiten.

On tärkeää myös ymmärtää, että kyseessä on nimenomaan yrityslaina. Kuluttajansuojalaki ei siis suojele sinua, kun haet lainaa uudelle yrityksellesi. Lainaehdot ovat täysin yrityksesi ja lainantarjoajan väliset. Tästä huolimatta sinun on omistajana taattava laina henkilökohtaisesti. Älä siis laita nimeäsi ihan mihin tahansa lainapaperiin, vaan valitse lainantarjoaja huolellisesti alan ammattilaisia kuunnellen.

Paljonko yrityslainaa aloittava yritys voi saada?

Aloittava yritys voi saada suuriakin lainoja, mutta tarjotun lainan suuruuteen vaikuttavat monet asiat.

Yrityksellä ei vielä tässä vaiheessa ole toimintahistoriaa tai luottoluokitusta, joten paljon riippuu yrityslainan takaavista yksityishenkilöistä. Jos yrityksen omistajilla on ennestään varallisuutta tai merkittäviä tuloja, tarjotaan uudelle yritykselle todennäköisesti suurempia lainoja. Tavallisesti tienaavalle ja säästöttömälle yrittäjäksi ryhtyvälle henkilölle voidaan silti myöntää lainaa jopa kymmeniätuhansia euroja.

Lainan kokoon vaikuttaa myös se, onko hakijalla asettaa sen vakuudeksi jotakin kiinteää omaisuutta. Jos sellaista on, voi lainasummia saada hilattua selvästi ylöspäin. Lisäksi vakuudellinen yrityslaina on hyvä valinta siksi, että sen sisältämät korkokulut ovat tavallisesti hieman pienemmät.

Kuinka uusi yritys voi hyötyä yrityslainasta?

Uusi yritys voi hyötyä yrityslainasta lukuisilla eri tavoilla. Usein yrityksen ensimmäiset kuukaudet ovat täynnä erilaisia menoja, jotka tasoittuvat myöhemmin. Esimerkiksi työtilojen vuokraaminen, laitteiden hankkiminen ja vastaavat kulut on mahdollista kattaa yrityslainaa käyttämällä.

Yrityslainan avulla voi myös asettaa itsensä hieman vähemmän stressaavaan asemaan. Uuden yrityksen omistajalla riittää tehtävää, eikä rahatilanteesta huolehtiminen tee erityisen hyvää silloin, kun kaiken fokuksen pitäisi olla yritystoiminnan kehittämisessä. Hillityn ja pidempiaikaisen lainaratkaisun avulla voi hankkia itselleen paljon kaivattua mielenrauhaa, kun rahaa ei ole vielä tuhlattavaksi asti.

Jos kyseessä on ensimmäinen askeleesi kohti yritysmaailmaa, et taatusti osaa vielä arvioida kaikkia mahdollisia kuluja. Se on täysin normaalia, eikä kukaan voi olla seppä syntyessään. Normaalia on myös rahoittaa näitä yllättäviä menoeriä yrityslainaa käyttämällä. Lainan voi ottaa heti yrityksen avattuaan tai odottaa siihen asti, kun varsinaista rahantarvetta on. Koska uusikin yritys saa lainan niin nopeasti, voi sen avulla kuitata pikaisemmankin rahantarpeen hetkessä.

Voiko uuden yrityksen toimintaa rahoittaa muilla tavoin?

Jos et halua rahoittaa uutta yritystäsi yrityslainan avulla, voit yrittää kääntyä sijoittajien puoleen. Suomestakin ja Euroopasta löytyy paljon sijoittajia, joiden erikoisalaa ovat nimenomaan uudet yritykset. He voivat tarjota sinulle kiinteän summan tai kuukausittaisen sijoituksen, jonka vastineeksi osa yrityksestäsi siirtyy sijoittajan haltuun.

Tämä toimintamalli soveltuu joillekin yrityksille hyvin, mutta ei suinkaan kaikille. Sijoittajien saama osuus yhtiöstä voi olla tilanteesta riippuen kovin suuri, mikä ei jokaiselle yrittäjälle maistu. Pahimmassa tapauksessa joudut jakamaan päätösvaltaa omassa yrityksessäsi ja toimimaan osittain sijoittajien neuvojen perusteella.

Oikeiden startup-sijoittajien löytämiseksi tarvitaan myös kontakteja ja reilusti onnea. Ja toisin kuin yrityslainassa, sinun on pystyttävä todistamaan heille, että juuri sinun yrityksesi on rahoituksen arvoinen. Tämä on harvoin kovinkaan nopea prosessi, ja joudut todennäköisesti pettymään useampaan kertaan, ennen kuin joku sijoittaja innostuu ideastasi. Ottamalla yrityslainan vältyt näiltä ongelmilta ja pidät koko uuden yrityksesi omassa hallinnassasi.

Arvioi rahantarpeesi ja tee perusteltu lainapäätös

Nyt olemme kertoneet sinulle kaikki tärkeimmät asiat uuden aloittavan yrityksen yrityslainaan liittyen. Sinun tehtäväksesi jää arvioida, millainen rahantarpeesi on, ja onko yrityslainan ottaminen oikea päätös. Jos uskot lainapäätöksen olevan perusteltu, kilpailuta lainatarjoukset netissä esimerkiksi https://yrityslaina.io osoitteessa ja katso, millaisia tarjouksia saat.

Suunnittele myös lainarahasi käyttö ja takaisinmaksu niin tarkasti kuin mahdollista. Yrityslaina mahdollistaa liiketoimintasi kehittämisen tavallista nopeampaan tahtiin, mutta riskitön se ei ikinä ole. Tee siis maksusuunnitelma ja sen varasuunnitelma huolellisesti. Näin osaat ottaa suuruudeltaan ja pituudeltaan sopivan, turvallisen yrityslainan, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Lisää luettavaa