Titaanit räjähtelevät uusissa maisemissa

15.05.2014

Kiihkeätempoinen Titanfall on saanut ensimmäisen laajennuspakettinsa. Kausikortin ostaneille ilmainen ja muille noin 10 euroa maksava Expedition-paketti sisältää kolme persoonallista karttaa, jotka tuovat tämän vuoden toistaiseksi kovimpaan verkkoräiskintään piristävää uutuudenviehätystä.

Runoff sijoittuu teollisuusalueelle. Kyseessä on kompakti taistelukenttä, joka sisältää piloteille hyvin sopivia kyttäys- ja piilopaikkoja. Samalla se on Expeditionin mukana tulevista kartoista se vähiten titaaneille soveltuva kartta. Runoffissa näkeekin lähinnä seinillä hyppeleviä pilotteja – etenkin lipunryöstömoodissa.

Swamplands on nimensä mukaisesti suomaastoon sijoittuva kenttä. Kartan jylhät puut tarjoavat huikeat mahdollisuudet taitaville tarzaneille, ja puiden siimeksistä paljastuvat sokkelomaiset rauniot ovat omiaan yllätystappoja kaipaaville. Lisäripaketin parhaaksi kartaksi osoittautuva Swamplands on myös mainio ympäristö näppärille titaanikuskeille.

Wargames perustuu pelin opetuskenttään. Sen puoliksi ultrakliininen ja osittain sodan turmelema kaupunkiympäristö soveltuu loistavaksi miljööksi nopeatempoisiin taisteluihin. Läpinäkyvät teknoseinät kera korkeiden talojen tekevät tästä omalaatuisen ja sekä piloteille että titaaneille soveltuvan sotatantereen.

Expedition on ladattavissa Xbox Onelle ja PC:lle. Xbox 360:lle karttapaketti saapuu kesäkuussa.

Tom Kajaslampi

Lisää luettavaa