18v Elvira on timmi kaunotar Ruotsista – aina ei ole ollut näin!

Tiedätkö sinä kuka on Elvira Dellenfalk? Kohta tiedät.

17.08.2018

Elvira Dellenfalk on ruotsalainen 18-vuotias fitness- ja bodarihahmo, joka on kovassa nousussa naapurimaassa.

Nuori nainen on kaunis ja timmiä rautaa mitä lihaksiin tulee. Mutta aina ei ole ollut näin. Vain neljä vuotta sitten Elvira oli aivan toisennäköinen.

Nuori neiti oli langanlaiha, eikä kaikki ollut aivan kunnossa. Sitten hän löysi treenaamisen maailman, mutta muisti myös syödä terveellisesti – ja tarpeeksi.

Onko fitness- ja bodausmaailma sitten sekään kovin tervettä, se jää lukijan arvioitavaksi. Mutta ennemmin tietenkin lihasta kuin luuta ja nahkaa, siitä lienemme samaa mieltä.

Katso miltä hän näyttää nyt.

 

Tänk om jag för 4 år sedan visste att jag skulle väga 25kg mer och må så mycket BÄTTRE. Tänk om jag visste att jag skulle ligga på +3000kcal om dagen istället för ungefär 500 och må så mycket BÄTTRE. Tänk om jag visste att jag en dag skulle kunna gå och lägga mig med ett lugn i kroppen UTAN att ha gjort 500 situps innan jag la mig och trots det må så mycket BÄTTRE. Tänk om jag visste att jag en dag skulle kunna plocka ur diskmaskinen utan att tvångsmässigt ta en sak i taget för att sedan ställa på en speciell, exakt markerad plats och trots det må så mycket BÄTTRE. Tänk om jag visste att jag en dag skulle kunna äta en kaka (eller typ 20) UTAN att ångestladdat springa 10 varv runt huset efteråt och ändå må så mycket BÄTTRE. Tänk om jag för 4 år sedan visste att jag en dag faktiskt skulle må just ”så mycket BÄTTRE”. Att jag tillät mig själv att bli fri kommer alltid vara det bästa jag någonsin gjort mot mig själv.

Henkilön ELVIRA DELLENFALK (@elviradellenfalk) jakama julkaisu

Lisää luettavaa