2-vuotias joi Tom ja Jerry -mukista – traaginen kohtalo! Oikeustodisteet järkyttävät!

Britanniassa on meneillään oikeudenkäynti, jossa vanhempia syytetään maaliskuussa kuolleen 2-vuotiaan tyttärensä taposta. Oikeudessa kuullut tutkimustulokset ovat kertakaikkisen järkyttäviä.

Tytön 29-vuotias äiti ja tätä kaksitoista vuotta vanhempi isä ovat molemmat huumeriippuvaisia. Äiti oli saanut vieroitusoireisiin säännöllisesti metadonia. Hän ei ollut kuitenkaan ottanut lääkettä, vaan varastoinut sen tyttärensä Tom ja Jerry –mukiin. Tarpeeksi ison satsin hän oli sitten myynyt eteenpäin ja ostanut rahoilla heroiinia tai kokaiinia.

4. maaliskuuta pikkutyttö oli kuitenkin mennyt juomaan omasta mukistaan. Ensiapuhenkilöstö löysi hänet tajuttomana ja yltä päältä oksennuksessa. Seuraavana päivänä tyttö kuoli metadonin yliannostukseen.

Oikeudessa vanhemmat väittivät luulleensa tytön oudon tilan johtuvan mahdollisesti siiderin juonnista. He olivat kuitenkin yrittäneet piilottaa metadonin takapihalleen ennen poliisin saapumista.

Lisäksi ruumiinavauksessa selvisi, että tytön hiuksista löytyi jäänteitä useista eri huumausaineista ja lääkkeistä. Tämä tarkoittaa sitä, että hän on ollut aineille altistettuna tavalla tai toisella useamman kerran lyhyen elämänsä aikana.

Äiti on myöntänyt syyllisyytensä tappoon, isä puolestaan ei.

Aiheet: