7 timanttista syytä, miksi kannattaa olla sokea – rokkari Mikko Herranen paljastaa

Näkövammainen rokkari Mikko Herranen, tuttu levyttävänä artistina mutta myös Voice of Finlandista, on paljastanut seitsemän timanttista syytä olla näkövammainen. Kaikkia syitä ei voi nauramatta lukea:

1. Ihmisten välisestä kommunikaatiosta 80% on visuaalista. Tarkkailtuani pitkään uskon että kommunikointi lopulta kuitenkin on helpointa lopulla 20%:lla eli PUHUMALLA. Tuntuu että ilmeet ja eleet sisältävät kaiken ”varauksellisuuden” välillämme, epäröivät, pelokkaat, vihamieliset jne. ilmeet.

2. Ei koskaan kuskin velvollisuuksia.

3. Pari sormenjälkeä ikkunassa tahi tahra olkkarin fiinin lasipöydän pinnassa ei pilaa päivää.

4. HSL:n vapaalippu (no ok, myönnettäköön että tämän vaihtaisin toimivaan näköön jos tilaisuus tarjoutuisi.)

5. Ajoittain voi yöelämää viettäessä ravitsemusliikkeisiin päästä hieman enemmänkin nauttineena (kääntöpuolena tässä se, että joskus ei tahdo päästä täysin selväpäisenä samoista syistä).

6. Vastakkaisen sukupuolen kiinnostavuus ei kaadu pariin ikäryppyyn tai meikkausmokaan, tässä kuitenkin huomioitava, että todellinen kauneus ei ole pelkästään visuaalista vaan sen myös tuntee koskettamalla.

7. Näköaisti ei vie huomiota muilta aisteilta, esim. kuulo ja tuntoaisti harjaantuvat paremmiksi, tästä olennaista hyötyä esim. musiikin tekemisessä…

Aiheet: