Aggressiiviseen syöpään sairastunut BB-Janita, 25, julkaisi uuden dramaattisen kuvan: En tiedä elänkö 2 kuukautta…

Pari päivää sitten Janita Lukkarinen, joka muistetaan monista tosi-tv-produktioista, paljasti sairastuneensa syöpään. Nyt hän kiittää saamastaan tuesta.

25.07.2018

Janita kaipaili myötätuntoa saatuaan pari päivää sitten tietää useampaan paikkaan levinneestä syöpäkasvaimestaan, jonka kertoi olevan ärhäkkä. Nyt hän on tehnyt uuden päivityksen.

Ilmeisesti vatsan seudulta on poistettu imusolmukkeita, sillä kuvassa hän makaa suuri sidos vatsan päällä. Näin Janita kirjoittaa:

-KIITOS KIITOS KIITOS!!! Kiitos kaikki te, jotka tuette mua! Rehellisesti sanottuna mun täytyy jaksaa taistella mun 8v, 13v ja 21v sisarusten takia eniten!!! Mä olen niin kiitollinen tästä tuesta, mitä mä olen teiltä jo osakseni saanut! Mun jokainen omatarina on katottu yli 17k kertaa ja oon saanut tuhansia viestejä! Tää asia varmasti koskettaa myös osaa teistä omalla tahollanne. Vaikka tää on raadollista mä voin silti näyttää hyvältä ja tuntea itteni kauniiksi. Mulla tulee romahduksia, mutta niistä selviin just teidän avulla!! Enkä todellakaan tarkota tällä kuvalla et tää olis helppoa, vaan koska mä en vielä tiedä elänkö mä esim 2 kuukautta vai saanko jatkoaikaa mä haluun et muistatte mut sinä Janitana ja kasvoina syövälle, joka oli niin perkuleen kova muija!!

Janita toteaa pyrkivänsä kääntämään sairautensa voitoksi ja nauttivansa joka päivästä ja ”omasta kropastaan”.

-Mun taistelu on vasta alussa, ja mä tuun romahtamaan vielä monet kerrat ja tarviin teitä jakamaan tän matkan mun kanssa!

Janita uskoo sairauden olevan hänelle jonkinlainen herätys.

-Jokaiselle meille on annettu kannettavaksemme sen painoinen taakka, joka me jaksetaan täällä kantaa. En vain tiedä olisinko halunnut kohdata sitä näin nuorena. Mutta ehkä tämä on jonkinlainen wake up call että tän jälkeen osaan nauttia jokaisesta lisävuodesta jos sellaisia mulle siunaantuu.

👑 #FUCKCANCER 👑 KIITOS KIITOS KIITOS!!! Kiitos kaikki te, jotka tuette mua! Rehellisesti sanottuna mun täytyy jaksaa taistella mun 8v, 13v ja 21v sisarusten takia eniten!!! Mä olen niin kiitollinen tästä tuesta, mitä mä olen teiltä jo osakseni saanut! Mun jokainen omatarina on katottu yli 17k kertaa ja oon saanut tuhansia viestejä! Tää asia varmasti koskettaa myös osaa teistä omalla tahollanne. Vaikka tää on raadollista mä voin silti näyttää hyvältä ja tuntea itteni kauniiksi. Mulla tulee romahduksia, mutta niistä selviin just teidän avulla!! Enkä todellakaan tarkota tällä kuvalla et tää olis helppoa, vaan koska mä en vielä tiedä elänkö mä esim 2kuukautta vai saanko jatkoaikaa mä haluun et muistatte mut sinä Janitana ja kasvoina syövälle, joka oli niin perkuleen kova muija!! Mun täytyy kääntää mun sairaus voitoks ja nauttia joka päivästä ja mun omasta kropasta!!! Mun taistelu on vasta alussa ja mä tuun romahtamaan vielä monet kerrat ja tarviin teitä jakamaan tän matkan mun kanssa! 🙏 #blessed #positivevibes #positivepower #godgivemestrenght 🙏

Henkilön Janita Lukkarinen (@juanitapupu) jakama julkaisu

Lisää luettavaa