Amanda Bynes joutui psykiatriseen hoitoon – tämä eilinen seksijuttu oli liikaa!

Viimeisen viikon epävakaan käytöksensä vuoksi otsikoissa olleen Amanda Bynesin tilanne kärjistyi koko perheen kannalta äärimmäisen surulliseksi. Amanda saatiin eilen toimitettua valkoisen valheen avulla Pasadenan psykiatriseen hoitolaitokseen.

Kaiken syynä lienee se, että näyttelijätär julkaisi eilen Twitterissä lukuisia viestejä, joissa hän syytti isäänsä seksuaalisesta väkivallasta. Lisäksi hän moitti äitiään, joka ei ollut puuttunut väitettyyn kaltoinkohteluun.

Myöhemmin entinen lapsitähti poisti osan twiiteistä, mutta hänen perustelunsa oli vielä enemmän huolta herättävä. Bynes totesi kirjoittelun johtuneen hänen aivoihinsa asennetusta mikrosirusta, joka oli kuulemma hänen isänsä aikaansaannosta.

Koko perhe on äärimmäisen järkyttynyt. Bynesin äiti Lynn tyrmää väitteet täysin asianajajansa välityksellä. Hän on surullinen etenkin aviomiehensä puolesta. Hän kuvailee tilannetta erityisen tuskalliseksi, koska Rick on aina tehnyt kaikkensa sekä vaimonsa että lapsiensa eteen.

Amandan sisarukset yhtyvät äitinsä kantaan. He epäilevät, että Amanda yritti kirjoittelullaan estää tahdonvastaiseen hoitoon joutumisensa. He korostavat kuitenkin kaikesta huolimatta tukevansa ongelmiin ajautunutta siskoaan kaikin tavoin.