Amanda Harkimo jäi rahatta – avautuu tv-sarjasta

Amanda Harkimo toteaa, ettei hänelle maksettu palkkoja Amanda ja pelimiehet -tv-sarjasta, joka nähtiin Foxilla pari vuotta sitten.

07.04.2019

Amandan mukaan tuotantoyhtiö (ei siis Fox) jätti piikkiin hänen palkkionsa.

Foxilla esitetyssä viihdesarjassa katsoja sai kurkistuksen suomalaisten kiekkotähtien maailmaan kovimpien kiekkoliigojen, NHL:n ja KHL:n kulisseissa. Jokaisessa jaksossa Amanda Harkimo matkusti kiinnostavaan kiekkokaupunkiin, tapasi suomalaisia huippupelaajia ja otti ilon irti siitä, mitä itse kaupungilla oli tarjota.

-Mulle ei maksettu palkkoja Amanda ja pelimiehet -ohjelmasta. Noh, oli hauskaa tehdä, Amanda toteaa jakaen netissä Iltalehden uutisen. Innoituksen päivitykseen hän sai kyseisestä uutisesta.

Se perustuu Suomen Kuvalehden julkaisemaan alkuperäisuutiseen Kaamos-sarjan takkuilusta. Mogul Movies -niminen tuotantoyhtiö on vaikeuksissa, Kaamos-rikossarjan kuvaukset Lapissa ovat keskeytyneet ja palkat tähdille, kuten muun muassa Armi Toivaselle ja Kai Vainelle ovat maksamatta.

-Eipä mua ainakaan yllätä, kun firman nimi oli sitä ennen Mogul Media ja mulle ei maksettu palkkoja, Amanda paljastaa päivityksessään.

Lisää luettavaa