Antti Kurhista kusetettiin oikein kunnolla!

Antti Kurhinen vietti upean loman Havannassa, Kuubassa – yksin – ja bloggaa siitä uusimmassa postauksessaan. Lomaa varjosti tosin vain muuan huijauskeissi, jonka kohteeksi Antti joutui.

Opas, jolle Antti maksoi 5 euroa, juoksutti miestä tuntitolkulla ja lopulta päädyttäen hänet sivukujan ravintolaan. Siellä Antti järkyttyi. Pihvi maksoi 50 euroa. Siis köyhässä Kuubassa!

-Sanoin tyypille että en varmasti syö täällä ja tilasin bissen. Vaan hän tilasikin itselleen mohiton, joka maksoi 10 euroa. Normaalisti kolme.

Lopulta viiden euron opastuskierroskin olisi maksanut kympin.

-Eli tämmöistä siis Kuubassa! Olkaa varovaisia! Ja muutenkin, joka paikassa esim Havannassa, kaupassa yms. pienissä kojuissa ne kusettaa kunnolla turisteja. Esim vesi on yks päivä 1 cuc, sit seuraavana päivänä tulin samaan paikkaan nii se oli jo 2 cuccia muka :D! Laskujen summissa kusetetaan, vaihtoraaa annetaan väärin koko ajan. Eli tämmöisissä asioissa olkaa tarkkana, mut muuten on turvallista, en kertaakaan tuntenut sitä vaaraa että joku haluais hakata mut tai muuta. Että semmoista, Antti bloggaa.

Hän kertoo blogissaan myös huikeista seksiseikkailuistaan Kuubassa. Lue tästä Kuubalaista kuumaa kiimaa.