Anu Saagimin Insta-sivu hukkui törkyyn – suomalaiset tylyttävät niin suoraan että punastuttaa!

04.03.2017

Voi Anu Saagim, minkä menit tekemään parisen viikkoa sitten, kun haukuit kepeästi naurahdellen Ylen makasiiniohjelmassa juontaja Maria Veitolaa rumaksi. Suomalaiset eivät ole tätä antaneet anteeksi, semminkin kun Anulla on ollut ”hieman pohjaa”.

Anun Instagram-sivu hukkuu alatyylisiin törkeyksiin. Anu ei ole kuitenkaan poistanut tylytyksiä.

Tässä muutama. Nämä Anun näemmä pitää ottaa vastaan, kun on itse avannut pelin. Olemme karsineet kaikista alatyylisimmät loanheitot pois.

-Idiootti akka, itse näyttää just siltä ettei muuta tarvitsekkaan kuin leikkauksia ja kohotusta.

-Sä oot niin itsekeskeinen ja paska tyyppi, et kovin moni ei ees viitti seurata sua täällä. Kaunista ja ihanaa Mariaa taas seuraa yli 35 000 ihmistä.

-Ruma sisältä on myös ruma ulkoa!

-Rahan takia ikäloppuihmisten kanssa naimisiin menevä, tunteeton, julma, feikki, rumavartaloinen, kusipää, vihattu, oksettava persoona yms. voisin jatkaa listaa Anusta loputtomiin. Pysy kotimaassasi, sinua ei kaivata Suomessa, kukaan ei pidä sinusta ja kukaan Suomessa ei pidä sinua viehättävänä, olet häpeäpilkku.

-Vanha ruma kanttura on Anu, ei ole varaa hänellä arvostella toisten ulkonäköä. Sama mieleen tuli että kateellinen on Marialle kun sillä tavalla haukkui häntä.

Lisää luettavaa