Apulannan Toni Wirtanen antoi eilen Riikka Purran kuulla kunniansa – tällä kertaa kohteena itse Sanna Marin!

Toni ampuu kovilla.

23.03.2023

Toni Wirtanen nostatti eilen Twitter-myrskyn kyselemällä Perussuomalaisten Riikka Purralta, eikö kulttuuri tosiaan merkitse hänelle mitään.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra totesi tiistai-iltana Ylen puheenjohtajatentissä, ettei Suomella ole tällä hetkellä varaa kulttuuriin.

”Kulttuuri on luksuspalvelu”, Purra sanoi tuolloin, ”johon tällä hetkellä valitettavasti Suomessa menee liikaa rahaa.” Purra kuitenkin lisäsi, että kulttuurissa on ”paljon erittäin hyödyllisiä asioita”, kuten kirjastot ja lastenkulttuuri.

”Kun suomalaisuusliikettä aikanaan alettiin rakentaa, eräs sen peruskiviä oli suomalaisen kulttuurielämän ja korkeakulttuurin synnyttäminen. Ei luksustuote, vaan peruskivi. Mitä on kansa ilman elävää kulttuuria?” Wirtanen kyseli eilen Purralta.

Tänään Wirtanen jatkaa taisteluaan kulttuurin puolesta, ja osoitti kysymyksensä Petteri Orpon ja jopa Sannan Marinin suuntaan.

”Eilinen meni Persuille huudellessa, joten pannaas kohdistin tänään @Demarit ja @kokoomus suuntaan. Miksi mielestänne, @MarinSanna ja @PetteriOrpo kulttuurilta ei saa leikata? Vai saako? Jos leikataan, mitä leikataan? Asia isosti tapetilla, joten nyt on aika lyödä kortit pöytään!”

Katso twiitit alta.

Lisää luettavaa