Asiakas tuli kauppaan ja haukkui myyjän pataluhaksi, sitten selvisi jotain jännää

Urpå.

29.10.2017

Konditoria-kahvilassa myyjänä työskentelevä kertoo tapauksesta, jossa myymälään paukkasi pariskunta läväyttäen täytekakun tiskille.

Sitten alkoi järkyttävä huuto ja mekastus. Kakku oli kuulemma ihan lyttänä ja huono.

-Mies vain huutaa ja räyhää, enkä ensin oikein tahtonut saada selvää mistä oli kyse, kun en saanut edes suun vuoroa. He päättivät tulla huutamaan asiasta minulle, joka en koko episodista mitään tiennyt, enkä asialle oikein muutenkaan voinut mitään siinä kohtaa, etenkin kun miehen räyhäämisestä ei tullut loppua. Hän haukkui minulle toista myyjää, että kuinka hän ei ollut tarkastanut oliko kakku kunnossa ja jankkasi että “mitä sinä olisit tehnyt?”. Lopulta huutoa oli kestänyt niin kauan, että liikkeeseen oli kertynyt jo aikamoinen määrä muitakin asiakkaita, joista yksi vanhempi rouva sitten yritti tulla väliin ja sanoi miehelle että “eiköhän tuo jo riitä”, jolloin mies alkoi raivoamaan tälle rouvalle kuinka nyt on hänen vuoronsa ja “ole sinä hiljaa!”.

Lopulta sitten homma selvisi.

He olivat hakeneet kakun ihan toisesta myymälästä. Kakku oli ilmeisesti kuljetuksessa laatikossa liikahtanut sen verran, että kermat kakun päältä olivat hieman painuneet kasaan.

Tämä asiakas oli taas aasiakas. Mitenköhän meni noin omasta mielestä?

Nainen kertoi tarinansa Aasiakas.net-sivustolla.

Lisää luettavaa