Aviomiehen järkyttävä paljastus – nainen ramppasi turhaan kolme vuotta lääkärissä!

pixabay

Nainen odotti odotusta, eikä mies hiiskahtanutkaan.

Mirror-lehti on bongannut Redditistä käsittämättömän surullisen tarinan. Nainen kertoo käyneensä kolmen vuoden ajan hedelmöityshoidoissa. Hoidot ovat olleet kivuliaita ja niihin on palanut melkoinen summa rahaa. Takana on 29 negatiivisen raskaustestin aiheuttama pettymys.

Hiljattain nainen oli valmis radikaaliin ehdotukseen. Hän totesi aviomiehelleen, että vaihtoehtona on joko koeputkihedelmöitys tai avioero. Vaatimusta seurasi järkyttävä paljastus. Mies tunnusti, että hänen siemenjohtimensa on katkaistu vuosia sitten. Hän oli aikoinaan päätynyt ratkaisuun, koska pelkäsi silloisen vaimonsa kahlitsevan hänet suhteeseen lapsen avulla.

Nainen on musertunut. Hän oli kaikki nämä vuodet luullut, että pariskunnan lapsettomuus johtuu hänen kärsimästään munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä. Kaikesta huolimatta nainen on valmis jatkamaan avioliittoa. Hän on antanut miehelleen kaksi vaihtoehtoa. Joko siipan vasektomia puretaan tai hän käyttää sperman luovuttajaa. Muussa tapauksessa on edessä avioero.

Aiheet: