Benjamin teki homoanthemin – kaikki tapahtui vahingossa!

Hyvä on alkuperäinen, hyvä on tämäkin!

06.07.2022

Benjamin julkaisee perjantaina virallisesti Maija Vilkkumaan Ei-kappaleeseen pohjautuvan singlen Gay.

Kappale on jo ennen virallista julkaisuaan noussut ykköseksi Youtuben yleisellä trendaavien videoiden listalla. Siitä muodostui myös Pride-tapahtuman anthem.

Kappaleen ympärille muodostunut ilmiö käynnistyi Benjaminin julkaistessa viime viikon torstaina Pride-viikon kunniaksi TikTok-tilillään klipin kappaleen demosta. Seuraavien 24 tunnin aikana kappale kirjoitettiin ja tuotettiin loppuun sekä sille kuvattiin musiikkivideo.

”Musta on uskomattoman siistiä, että tällaista sanomaa kantava biisi voi nousta valtavirran suurimmaksi ilmiöksi. Tätä biisiä ei ollut tarkoitus julkaista, mutta fanit ja yleisö sai tämän kaiken tapahtumaan. En ole ikinä saanut samankaltaista palautetta tai reaktiota mistään biisistäni. Noustessasi Allas Sea Poolin lavalle lauantaina 2.7., eli päivänä kun kappale oltiin vasta epävirallisesti saatu julkaistua, yleisö vaati biisiä uudestaan ja uudestaan ja vedin sen lopulta kolme kertaa keikan aikana. Haluan kiittää heitä kaikkia sydämeni pohjasta. Samoin haluan kiittää Maija Vilkkumaata siitä, että hän antoi luvan uudelleenluoda Ei-hittinsä”, Benjamin iloitsee.

Kuuntele kappale alta.

YouTube video

 

Lisää luettavaa