Cristal Snow haukuttiin tv-ohjelman jälkeen pataluhaksi – nyt puhuu haukuttu itse!

Snow lytättiin.

29.01.2023

Cristal Snow osallistui eilen Hengaillaan-ohjelmaan, joka on ruotsalaisformaatin lisenssituotos Ylen kanavalla.

Mies kertoo hukkuneensa törkypalautteeseen. Nyt hän on kirjoittanut aiheesta someen:

-Saaduista kommenteista päätellen voisi luulla, että eilen olisin murhannut jonkun. Sen verran vakava paikka Suomessa on tehdä viihdettä. Homofobiaa, naisvihaa. Kaikennäköistä ala-arvoista nimittelyä, koska pilasin kuulemma uuden viihdeohjelman olemalla itseni. Yritin kertoa vitsejä ja olla hauska. Ilmeisesti epäonnistuin. Olen myös tyhmä ja minulla ei ole minkään sortin yleistietoa. Njaa. Rumakin. V*tun friikki. Yes! Aina! Cristal alustaa.

Hän kertoo ottaneensa Sauli Koskisen kanssa kisaamisen ihan tosissaan. He vitsailivat ja kuittailivat, mutta peli otetaan kuulemma silti aina ihan tosissaan.

– Mä olin pelin loputtua niin fiiliksissä, ja silti harmissani ettei päästy jatkoon. Tuntui, että vasta tajusi kuinka peli toimii. Mutta sen jälkeen lukea kaikki henkilökohtainen ryönä, mitä sain, oli kyllä lannistavaa. Kirjoitelkaa mitä kirjoittelette omilla sivuillanne ja keskustelupalstoilla, siihen teillä on oikeus, mutta on se kyllä huolestuttavaa, kuinka jollain on tarve tulla nimittelemään toista heidän henkilökohtaiseen sosiaaliseen mediaan. Menisitteko te huutelemaan jonkun postiluukusta ’V*tun ruma *#*£+’? Onko sellainen käytös ok?

Lisää luettavaa