Danny ja Helmi käynnistivät ikäerokeskustelun: Ella, 21, haluaa 30 vuotta vanhemman miehen!

Mielenkiintoista keskustelua luvassa.

25.12.2020

Dannyn, 78, ja Helmi Loukasmäen, 19, välinen läheinen ystävyys on aiheuttanut paljon somekeskustelua. Jotkut eivät voi ymmärtää ajatusta ja toisten mielestä kahden aikuisen ja täysikäisen välinen ystävyys ei kuulu kenellekään. Ja on suorastaan rikkaus, että tällaista tapahtuu. Se on varmaa, että keskustelu eri kanavissa jatkuu.

Mikä sitten saa nuoren naisen kiinnostumaan vanhemmista miehistä? Ilmiö on mielenkiintoinen ja sitä esiintyy enenevästi. Vai onko vain niin että siitä puhutaan enemmän ja media ja sosiaalinen media ovat tuoneet aiheen tapetille.

Ulkomailla ikäeroparit eivät ole mitenkään outoja. Isojakin ikäeroja nähdään. Mutta siitä huolimatta usein mietitään, että jossain on mätää. Joko mies hakee nuoresta tytöstä vain seksiseuraa tai sitten nuori neitokainen hyötykäyttää vanhemman miehen omaisuutta ja rahoja.

Miten se sitten on? 21-vuotias Ella on kertonut joitakin aikoja sitten hyvinvointisivustolla tarinansa. Hän haluaa 30 vuotta vanhemman miehen, koska on aina ollut kiinnostunut suurin piirtein sellaisesta ikäerosta.

-En ole kokenut sitä ongelmaksi, mutta näyttää se olevan ongelma. Muille. Ja sitä kautta minulle. Olen ollut surullinen, eristäytynytkin. Miksi en saisi rakastaa ja rakastua sellaiseen ihmiseen josta oikeasti viehätyn. Miksi hemmetissä tänä päivänä hyväksytään homot, lesbot, trans-ihmiset, kaikki, mutta ikäerot ovat meille ihan järkyttävässä määrin tabu. Tätä en tajua, Ella miettii jutussa, TÄÄLLÄ.

Lisää luettavaa