Dannyn keikalla tunnelma katossa – mutta katso mitä Danny tekee!

Meiltähän tämä käy.

15.04.2024

Dannyn piti liki parin vuoden takaisen Kunniakierros-kiertueensa jälkeen vetäytyä eläkepäiville – niin ainakin luultiin.

Mutta mitä vielä. Hän julkaisi uuden kiertueaikataulunsa. Syksyllä mukaan lähtevät Eki Liikanen ja Frederik: Retrojengi.

Eikä tässäkään vielä kaikki. Danny julkaisi hiljattain myös päivittyvän keikkalistansa. Hänet on nähty jo useissa pienemmissäkin esiintymiskuppiloissa, ja meno jatkuu. Vierivä kivi ei sammaloidu, ja 81 vuoden ikä tunnu artistia painavan.

Tuorein hämmentävistäkin hämmentävin videoklippi tulee tiettävästi Kainuusta, jossa mies keikkaili viikonloppuna. Kuten klipiltä nähdään, tupa oli täynnä ja kädet hakkasivat villisti yhteen. Meno oli kuin Woodstockissa aikoinaan.

Dannyn jalkaongelmat ovat tunnettu tosiasia, ja hän odottaa leikkausta. Mies esiintyykin yleisönsä edessä nykyisin istuen.

Näky on suorastaan paradoksaalinen, eikö totta! Kuinka istuva ihminen saa keikkayleisön tällaiseen hurmioon. Staattisuus synnyttää liike-energiaa vain silloin, kun kyseessä on sellainen stara kuin Danny on.

Katso historiaan jäävä video alta.

 

Lisää luettavaa