Dannyn musavideolla nähty 50 vuotta vanha luksusmersu myydään, hinta 249 000 euroa – kuvat!

Nyt on melkoinen aarre kyseessä.

06.07.2023

Nyt on tullut myyntiin Mercedes Benz -harvinaisuus, jonka myyntitekstillä voi olla enemmänkin katetta:  se ei jätä ketään kylmäksi.

Dannyn musavideolla Aina ikävä jonnekin nähty valkoinen mersu on myyty ammoin aikoinaan uutena Ranskassa, josta se on kulkeutunut Yhdysvaltojen kautta Suomeen.

Vuoden 1972 auto on W100-mallia. Loistoautoa tehtiin vuosina 1963–1981. Automallia on tavattu historian merkkihenkilöillä.

”Toiset omistajista sädehtivät parrasvaloissa, toiset taas kulkivat sitä kadun varjoisempaa puolta ja muutamat nimeltä mainitsemattomat hallitsivat maailmaa”, esittelyteksti kertoo.

Automalli tunnetaan yleisesti ”diktaattorin valintana”, sillä muun muassa Romanian hallitsija Ceausesculla ja Haitin diktaattori Duvalierilla sekä Saddam Husseinilla, Idi Aminilla, Titolla ja Pohjois-Korean diktaattoreilla on ollut tällaiset mersut. Viihdehenkilöistä Elviksellä, John Lennonilla, Jack Nicholsonilla ja Hugh Hefnerillä myös – muutamia mainitaksemme.

Kuussatasessa mersussa on iästään huolimatta keskuslukitus avaimella, jääkaappi ja hydraulisesti säädettävät istuimet sekä takaluukku.

43 000 kilometriä kulkenutta autoa myydään nyt 249 000 euron hintaan. Katso kuvia täältä.

Dannyn musavideo alla:

Lisää luettavaa