Diilin tämän kauden kisaajat selvillä – mukana somesensaatio!

Saku Tiainen

ROCK YOUR DAY!

Diili-realitysarja tekee paluun, kun sen uudet jaksot alkavat Nelosella ja Ruudussa maanantaina 22.2. kello 21. Ohjelman uudella kaudella sarjan pomona toimii Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa.

Ohjelmassa 14 bisnesosaajaa kilpailee paikasta Jaajon start up -imperiumin kehitysjohtajana.

Uudet Diili-kilpailijat ovat Bimbo Oy:stakin tuttu tapahtumayrittäjä Sointu Borg, rikoskirjailija ja toimittaja Heidi Holmavuo, Blokess-sketsiryhmästä tuttu somespesialisti Martin Kalliola, 18 ravintolaa Helsinki-Vantaan lentokentällä johtava Jenni Pirhonen, kunnallispolitiikassakin vaikuttava tuotepäällikkö Sebastian Franckenhaeuser, Rock your day! -sloganistaan tuttu motivaatiopuhuja sekä erityisen mielenkiintoinen kisaaja, somesensaatio ja yrittäjä Janne Immonen.

Muita kisaajia ovat sisustusarkkitehti Helena Hallanoro, markkinointiyrittäjä Petri Matero, kolmea hammaslääkärikeskusta pyörittävä Pasi Karjalainen, kuljetus- ja teknologia-alan yrittäjä Ariel Keisa, Helsingin yliopiston Tiedekulman operatiivinen johtaja Marko Loukaskorpi, markkinointivalmentaja Emma Kolppanen, hää- ja tapahtumasuunnittelija Taru Kaartinen sekä toimitusjohtaja Inka Isotalo, joka on aiemmin kiertänyt maailmaa muun muassa miehensä Mika Kallion asioidenhoitajana.

YouTube video