Elton Johnilla ja äidillä jäätävät välit seitsemän vuotta – näin äiti teki syntymäpäivillään!

28.03.2015

Elton Johnin äiti Sheila aiheutti pari viikkoa sitten hämmästystä 90-vuotissyntymäpäivillään.

Hän oli palkannut poikansa imitoijan viihdyttämään vieraitaan, mutta itse poikaa ei näkynyt missään. Nyt leidi avautuu Mirror-lehdelle hänen ja poikansa jäätävistä väleistä. He eivät kuulemma ole olleet missään yhteydessä seitsemään vuoteen.

Riita oli saanut alkunsa, kun Elton John oli pistänyt henkilökuntaansa uusiksi. Muun muassa laulajan henkilökohtainen assistentti ja manageri saivat lähteä. John oli pyytänyt myös äitiään katkaisemaan välinsä heihin. Sheila ei ollut suostunut, koska miehistä oli tullut hänen läheisiä ystäviään vuosikymmenien saatossa.

Elton oli kuulemma suuttunut niin, että oli sanonut vihaavansa äitiään ja lyönyt puhelinkeskustelun päätteeksi luurin korvaan. Seuraavalla tapaamiskerralla Sheila myöntää sanoneensa pojalleen tämän välittävän enemmän ”siitä otuksesta, jonka meni naimaan” viitaten Eltonin aviomieheen David Furnishiin.

Tämän jälkeen kaksikko ei ole kuulemma vaihtanut sanaakaan. Äiti toteaa, ettei tiedä, onko välien parantumisesta mitään toivoa. Hän kertoo sovun ensiaskeleen olevan Elton Johnin harteilla.

Lisää luettavaa