Elvis elää: Ensi viikolla kisataan jälleen parhaasta Elvis-tulkinnasta

Pian elvistellään Espoossa.

29.09.2023

Suomessa valitaan jo kolmatta kertaa Elvis, tai oikeammin parhaiten häntä tulkitseva artisti, niin miesten kuin naisten sarjassa. Kyseessä on Valtakunnallinen Elvis-laulukilpailu, jonka finaali nähdään Hotelli Korpilammella Espoossa 6.-7.10.2023.

Haastattelussa istuu idean henkinen isä ja tuomariston pääjehu, härmän kruunaamaton Elvis itse, eli monien musiikin harrastajien tuntema Jouni Viirtala.

-Valtakunnallisen Elvis-laulukilpailun idea lähti vuonna 2018 Heinolassa Keeping Elvis Alive -porukan kesätapahtumassa.  Tein ehdotuksen kilpailun järjestämisestä viralliselle King Elvis Finland Assosiationin presidentille.  Nyt on koronan vuoksi käynnissä vasta kolmas kausi, karsinnat alkoivat maaliskuussa, Jouni kertoo Comolle.

Valtakunnallinen Elvis-laulukilpailu on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille miehille ja naisille, ja siinä lauletaan miesten ja naisten sarja ilman ikärajoja.

-Me emme hae mitään Elvis-kloonia, vaan esiintyjää ja tulkitsijaa, Jouni painottaa.

Jounilla itsellään on useita esiintymiskokoonpanoja, joissa soitetaan niin omaa tuotantoa kuin Elvistä ja muutakin rokkia.

-Yhtyeeni Big Jay V & The Band kävi keväällä 2023 studiossa ja siellä syntyi kahdeksan biisiä sisältävä Rockin’ and Rollin’ -kustanne. Biiseistä seitsemän on originaalia, muusikko kehaisee tässä kuussa ulos tullutta plättäänsä. Lokakuussa hän on menossa Rocket Rollers Bandinsa kanssa tekemään nauhoituksia.

Korona on takana päin, ja rokki raikaa taas. Jouni iloitsee siitä, että Big Jay V & Co:lle on saatu oma keikkamyyjä kehiin.

Jos Elvis-laulanta kiinnostaa, ensi viikon viikonloppuna 6.-7.10. Espooseen Korpilammelle!

Lisää luettavaa