Entä jos Suomi olisi hävinnyt jääkiekon MM-finaalin vuonna -95? Jari Tervo palaa televisioon – uusi ohjelma ei tyhmille!

AOP

Tämä on pakko katsoa!

Jari Tervo palaa televisioon uuden Entäs jos? -paneelishow’n myötä. Ohjelma alkaa 13. päivä kesäkuuta.

Ylen Facebook-sivuilla ohjelmaa kuvaillaan näin:

”Entä jos Suomi olisi hävinnyt jääkiekon MM-finaalin vuonna -95? Entä jos Jari Tervo palaisi TV1:n lauantai-iltoihin? Nyt päättyy sen jossittelu, sillä tänä kesänä Tervo viihdyttää jälleen suomalaisia lauantai-iltaisin – jossittelun merkeissä”, esittely kertoo ja jatkaa:

”Entä jos? on Jari Tervon luotsaama hauska ja älykäs paneelishow, jossa kaikki keskustelunaiheet lähtevät vaihtoehtojen etsimisestä olemassaolevalle todellisuudelle. Puheenaiheet liittyvät populaarikulttuuriin, historiaan, urheiluun, taiteeseen ja tieteeseen, eikä mikään inhimillinen ole Entä jos? -panelisteille vierasta.”

Vierana ohjelmassa nähdään luova johtaja ja toimittaja Jani Halme, politiikan asiantuntija, tietokirjailija ja Vaasan yliopiston InnoLabin johtaja Mari K. Niemi, toimittaja-kirjailija Markus Leikola, valtiotiet. kand. Pekka Seppänen, toimittaja Tuija Siltamäki sekä historian ja yhteiskuntaopin opettaja, Kolmas Nainen -yhtyeen kitaristina ja säveltäjänäkin tunnettu Sakari Pesola.

Aiheet: