Esko Eerikäinen konkurssin uhriksi – tilittää täyslaidallisen: ”Vetää hermot kireälle…”

Hiljattain nähdyn Grease-musikaalin tuotantoyhtiö hakeutui konkurssiin. Nähtäväksi jää saavatko yrittäjinä toimineet esiintyjät palkkaa.

25.05.2023
Grease-musikaalin tähti Esko Eerikäinen. Grease nähtiin Helsingin Messukeskuksessa huhti-toukokuussa 2023.

Esimerkiksi Krisse Salminen on avautunut asiasta.

– Suurella sydämellä olin mukana nyt surullisen kuuluisassa Greasessa. Luotin siihen, että työstä maksetaan palkka. Olin myös tietämätön siitä, että yrittäjänä laskuttaessani en ole turvassa jos tuotanto hakeutuu konkurssiin.

Isommin aiheesta on avautunut Esko Eerikäinen. Hänkin sometilillään.

-Näin yrittäjänä tämä on todella vit-umainen asia, mikä minua suunnattomasti ärsyttää. Yrittäjällä on aina se riski, että tekee töitä eikä saa rahojaan. Viikko sitten suurin piirtein tuli ilmoitus, että tuotanto, jossa tehtiin Grease-musikaali, hakeutuu konkurssiin. Saa nähdä, tuleeko niitä rahoja koskaan edes saamaan.

Raha ei ole ainut asia.

– Sen lisäksi kaikki se aika ja muut keikat, mitä jouduin siirtämään ja perumaan tämän tuotannon takia… se on aika iso lovi.  Se kieltämättä vetää hermot kireälle, koska siihen latasi tietenkin kaikki statsit mitä siihen oli ladattavissa. Sitten kaikki se aika ja se sitoutuminen ja kaikki se työ, mitä sen eteen on tehnyt… kyllä jonkunnäköisen kompensaation siitä haluaisi saada, Esko murehtii.

GREASE -LAHJAKORTTI VERKKOKAUPPAAN - osta viralliset liput ...

 

Lisää luettavaa