Esko Eerikäinen shokissa – kirjoitti avoimen kirjeen!

28.10.2014

Juontaja ja tv-julkkis Esko Eerikäinen on kirjoittanut sosiaaliseen mediaan avoimen kirjeen, jossa hän purkaa järkytystään Rautavaaran perhetragedian jälkimainingeissa. Mies on otsikoinut kirjeensä kysymyksellä: Miksi?

-Itselläni on 5-vuotias lapsi, joka on minulle kaikki kaikessa, ja olen itse käynyt raskaan ja surullisen avioeron, mutta itse sain vain lapsestani voimaa nousta ja aloittaa kaikki alusta. Tämä ei ole jeesustelu eikä suorilta kädeltä tuomitsemista, kun kaikkea ei kai kukaan koskaan tietää saa, mutta jos on epätoivoa, vihaa, surua täynnä, niin miksi viedä kolmen täysin viattoman ja rakkaan ihmisen henkeä, Esko kysyy.

-Maailmassa on liiaksi kylmiä kohtaloita ja julmia asioita, mutta tämä tilanne pysäytti minut täysin. Myönnän: tämän uutisen takia olen itkenyt ja miettinyt niitä pieniä lapsia siinä autossa, jossa heidän oma äitinsä teki tämän täysin järjettömän teon. Ja päädyn samaan kysymykseen, miksi?

Esko haluaa kirjeellään herätellä kaikkia niitä, jotka painivat syvissä vesissä: pitää muistaa, että vaikka tilanne olisi mikä, toivoa on aina.

-Kun oma maailmani romahti täysin 15.1 2011 ja itse painuin pinnan alle, tajusin onneksi yhden asian, joka piti minut kirjaimellisesti hengissä, olin itse luonut tähän maailman pienen ihmisen, joka tarvitsi minua, ja se kirkkaus vei minut läpi rankan kokemukseni. (…) Isälle luen tänäänkin rukouksen ja lähetän voimaa herätä huomennakin uuteen aamuun…

 

Lisää luettavaa