Facebook-ryhmän ylläpitäjät kyllästyivät riitoihin – päätös hakee vertaistaan, ja kohta FB suuttuu…

”Aloitetaan villis.”

Kuvituskuva
Kuvituskuva

Vauva-aiheiset keskusteluryhmät, ja yleensä äitiysryhmät, ovat varsin suosittuja Facebookissa. Usein niissä kuitenkin ryhdytään riitelemään oikein kunnolla.

-Ne hormonit, ne hormonit, moni selittelee.

Samahan se on kissaryhmässä. Siellä kissahormonit saavat ihmiset tappelemaan milloin madotuksista, milloin rokotuksista, milloin siitä onko Latz lainkaan ruokaa vai mitästänäänsyötäisiin.

Kissaryhmien tulenpalavista riidoista on uutisoitu ihan laajaltikin. Mutta nyt tulee uutinen Facebookin Vauva 2017 -ryhmästä. Siellä on tuhansia ja taas tuhansia jäseniä, ja sen ylläpito ilmeisesti kyllästyi rähinöihin. Se teki historiallisen päätöksen.

Kun ei kuulemma ryhmähenki kelvannut, niin ylläpitäjät päättivät aloittaa ”villiksen”. Öö, villis?

-Suomeksi tämä tarkoittaa nyt sitä, ettei ryhmässä ole enää sääntöjä tai ylläpitoa. Hyviä paskamyrskyjä. Terkuin ex ylläpito.

Ryhmä on edelleen pystyssä ja hyvinvoivana, eikä tietoa ole siitä, onko ylläpito palannut takaisin. Se on selvää, että aivan säännötön remuaminen ei Facebook-ryhmissä pitkälle onnistu. Muutama hullu rasisti sinne ja tänne, niin Facebook päättää ottaa ohjat ja laittaa ryhmän arkkuun.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut