Fitness-kaunotar Janni Hussi suutahti: ”Aina tehdään väärin!”

28.12.2016

Fitness-kaunotar Janni Hussi ihmettelee blogissaan, että eivätkö ihmiset ymmärrä kuinka media toimii. Media voi poimia julkkisten blogeista aiheita ja teemoja. Tämä ei tarkoita, että henkilö (julkkis) olisi vaikkapa soittanut lehteen ja tarjonnut itsestään juttua.

-On yllättävää, että tämä asia tulee niinkin monelle vielä yllätyksenä. Mutta toivottavasti olen nyt onnistunut avaamaan teidän muutaman maailmankatsomusta myös tämän asian osalta, Janni sanoo.

Kaunotar toivoisi, että kaikenlainen nillitys loppuisi muutenkin. Hänestä tuntuu, että tekivät ihmiset mitä tahansa, aina tehdään väärin. Esimerkkinä Pariisin iskut lähimenneisyydessä. Kun Facebookiin päivitettiin Ranskan lippujen kuvia, alkoi älämölö siitä, miksei Syyrian.

-Sama juttu pätee esimerkiksi hyväntekeväisyystyössä. Jos autat eläimiä, autat väärää kohdetta, koska lastensairaala kaipaisi kipeästi tuloja. Jos taasen autat Syyrian siviiliuhreja, niin Saimaannorppakin kaipaisi tukea ja avustusta, vanhuksista puhumattakaan. Löytyiskö hei vielä lisää jotain negaa siitä, että joku laittaa omaa vapaa-aikaansa likoon toisten hyväksi? Voitais pistää semmonen piiripieni pystyyn ja lyödä kaikki viisaat päämme yhteen, että miten voitais keksiä vähän lisää negaa tähän jo valmiiksi epävakaaseen maailmaan, Janni viisastelee.

Fiksu kirjoitus!

Lue blogista lisää

Lisää luettavaa