Hallitseva Miss Helsinki sai allergian ripsiliimoihin: Tältä näytän nyt meikittömänä!

03.10.2016

Hallitseva Miss Helsinki Hannaleena Laaksamo on tullut ripsiliimalle allergiseksi. Hän ei siis enää voi käyttää ripsienpidennyksiä.

-Alussa ajatus hirvitti, mutta oma terveys kuitenkin menee aina ulkonäön edelle. Itsevarmuus on lähinnä asennekysymys, ja minä päätin, että hyväksyn itseni tällaisena kuin olen, vaaleapiirteisenä ja lyhytripsisenä, hiukset pörröisenä, mutta silti yhtä hurmaavana, Hannaleena kirjoittaa Instagramissa.

Päätöksestään rohkaistuneena hän päätti julkaista itsestään myös täysin meikittömän ja ripsettömän sekä myös filtterittömän kuvan.

Hannaleena tekee muutenkin poikkeuksen tässä missien maailmassa. Siinä missä moni keskittyy kuvaamaan itsestään herutuksia nettiin, Hannaleena nähdään usein sporttisissa kuvissa, mutta hän ei tisseillä ja perseillä etene.

Kaikki ovat kauniita, kukin omalla, uniikilla tavallaan. Olen käyttänyt ripsienpidennyksiä yli vuoden, sillä olen väreiltäni todella vaalea ja ripseni ovat harvat enkä ole juuri pitänyt silmistäni sellaisinaan. Nyt kuitenkin minun silmäni allergisoituivat pahasti ripsiliimalle, ja jouduin luopumaan ripsienpidennuksistä. Alussa ajatus hirvitti, mutta oma terveys kuitenkin menee aina ulkonäön edelle. Itsevarmuus on lähinnä asennekysymys ja minä päätin, että hyväksyn itseni tällaisena kuin olen, vaaleapiirteisenä ja lyhytripsisenä, hiukset pörröisenä, mutta silti yhtä hurmaavana. Päätöksestäni rohkaistuneena päätin nyt julkaista itsestäni täysin meikittömän, ripsettömän ja filtterittömän kuvan. SIINÄ, ei se ollutkaan niin kamalaa. Ulkonäkö on pelkkää pintaa, mutta kaunis luonne paistaa myös ulospäin ja tekee sinusta ainutlaatuisen. #nomakeup #nofilter #noeyelashes #justme #beyourself

Kuva, jonka Miss Helsinki 2016 ? (@hannaleenalaaksamo) julkaisi

Lisää luettavaa