Hannu Pikkaraiselta ulostulo – ei ole tyytyväinen tuomioonsa

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen astui esiin.

12.11.2023

Helsingin hovioikeus tuomitsi hiljattain ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen raiskauksesta vuoden ja kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Tuomio aleni käräjäoikeuden päätöksestä puolella vuodella, joten käytännössä tuomio muuttui kiinteästä ehdolliseksi.

Mies on nyt palannut kuukausien tauon jälkeen someen.

-On pitänyt selvittää asioita ja elämää ihan omissa oloissa. (…) Töitä en oo tosin oikein pystynyt tekemään, sen verran tää on verottanut, ja on pitänyt laittaa vaan itseään raiteilleen. Oon ollut vähä niinku epävirallisella saikulla, kun en mitään todistusta oo hakenut.

Hän ei ole tyytyväinen saamaansa tuomioon.

-En rupee vieläkään perkaamaan asioita, eikä tähän postaukseen edes ne asiat mahtuisi. Sen verran voin sanoa, että en ole tilanteeseen edelleenkään tyytyväinen. Väärin on mennyt asiat ja pahasti. Mutta pystyn elämään ja sitä pystymistä mä oon tässä rakentanut hiljakseen. Mulla on tarkoitus kertoa tapahtumista. kun on sen aika, jotta kaikille tulee selväksi koko totuus! Pikkarainen päättää.

-Tuun kertomaan niin avoimesti ja tarkasti kun vain mahdollista. Se on varmaa! Asiastahan ei tiedä koko totuutta juuri kukaan muu kuin minä.

Lisää luettavaa