”Ihmiset eivät usko, etten ole Jouni Hynynen” – ja mitä siitä seuraa, kaksoisolennon kertomukset!

Feikki-Jouni.

31.08.2014

Harjavallan markkinat tänään. Muuatta miestä vilkuillaan enemmän ja vähemmän. Useampi tulee juttusiin.

-Perkele, katoin että Hynynen. Onko se Hynynen. Vittuku näytät Jounilta!

Ei, hän ei ole Hynynen Kotiteollisuudesta. Otamme hänestä kauempaa paparazzikuvan, jotta saamme juttuun mystistä draivia.

Kaksoisolento esittäytyy turkulaiseksi Lemmyksi, joka liikuskelee 200 kilometrin säteellä Aurajoen kaupungista myyskentelemässä maahantuomiaan kuolemanvakavia esineitä. Pääkalloja, kirveitä, kaikkea mustan mystistä. No, on joukossa hellyttäviä kissojakin tosin, joten poikkeus vahvistaa säännön.

-Kyllähän mä törmään siihen joka päivä. Itse asiassa on aika jännää, että monet eivät suostu uskomaan, etten ole Hynynen.

Lemmy kertoo pari esimerkkiä. Eräs mies ei luovuttanut nimikirjoituksen kanssa, ennen kuin sai sen. Lemmy kirjoitti kiltisti: Hynynen.

Raflaavampi tarina kertoo miehestä, joka tarjosi Lemmy-Hynyselle koko illan kaljaa.

-Sanoin monta kertaa että en ole Hynynen, mutta se vaan nauroi ja tarjosi. Toisen kerran satuttiin baariin ja taas tuli koko ilta viinaa, turkulaissympaattisuus velmuilee.

Lemmystä tuntuu siltä, että joitakuita suorastaan ruokkii se, että hän kiistää viimeiseen olevansa Hynynen. Silloin nämä vasta luulevatkin tämän olevan. Se kun kuulostaa jotenkin niin hynysmäiseltä itteltään.

Lisää luettavaa