Iida Vainio postasi sellaisen Instagram-postauksen että nyt repee taju!

Kyllä, kyllä, aivan ihana käänne!

12.11.2023

Iida Vainio on tehnyt Instagramiin ihanan postauksen.

Siitä käy ilmi, että Iida ja Archie Cruz ovat mitä ilmeisemmin jälleen lähentyneet toistensa kanssa.

Iida postasi Instagramiin myöhään illalla useiden kuvien kollaasin. Kuvissa pariskunta pussaa ja kiehnää rakastuneina. Mutta tärkeintä on teksti:

-Tosirakkautta on se, kun kaksi ihmistä ovat toisilleen tarkoitetut ja vaikka mitä ikinä tapahtuisi he löytävät takaisin toistensa luo.

Iida kertoi myös että:

-When I say I love you more, I don’t mean I love you more than you love me. I mean I love you more than the bad days ahead of us, I love you more than any fight we will ever have. I love you more than the distance between us, I love you more than any obstacle that could try and come between us. I love you the most Archie Cruz.

-Kun sanon rakastavani sinua enemmän, en tarkoita, että rakastan sinua enemmän kuin sinä rakastat minua. Tarkoitan, että rakastan sinua enemmän kuin edessämme olevia huonoja päiviä, rakastan sinua enemmän kuin mitään taistelua, jota tulemme koskaan käymään. Rakastan sinua enemmän kuin etäisyyttä välillämme, rakastan sinua enemmän kuin mitään estettä, joka voisi yrittää tulla väliimme. Rakastan sinua eniten Archie Cruz.

Onnea parille. Jälleen!

Lisää luettavaa