IS: Helmi Loukasmäen isä puhuu suunsa puhtaaksi Dannysta!

Helmi Loukasmäen isä on astunut julkisuuteen nimellään ja kuvallaan.

12.11.2022

Parin vuoden ajan on riittänyt puhetta Helmi Loukasmäen, 21, ja Dannyn, 80, välisestä suhteesta. Se alkoi työsuhteena, mutta sittemmin se on muuttunut ystävyydeksi. He ovat asuneet yhdessä ja muuttivat vastikään kerrostalokolmioon yhdessä.

Nyt Helmin isä, Jani, on astunut julkisuuteen ja kommentoi isänpäivähaastattelussa Ilta-Sanomissa tyttärensä ja Dannyn elämää. Helmin mukaan äidistä, isästä ja Dannysta on tullut ystäviä.

– Danny on huumorintajuinen herrasmies ja mielenkiintoinen tarinankertoja, Jani-isä kertoo lehdelle.

– Totta kai se [ikäero] on erikoinen juttu, mutta tärkeintä minulle on Helmin onnellisuus. Minulle on ihan sama, kenen kanssa Helmi viihtyy. Jos hän on onnellinen, se käy silloin minulle, Jani toteaa.

– Danny on hyvä ihminen, ja minä olen hyvä ihminen, emmekä ole tehneet mitään pahaa kellekään tai toisillemme missään vaiheessa. Päinvastoin kaikkea hyvää. En voisi toivoa parempaa ihmistä, jonka kanssa viettää aikaa kuin Danny, Helmi painottaa.

– On muistettava, että Danny on 80- ja minä 20-vuotias. Olemme aika eri pisteissä elämää. Olemme kohdanneet, ja olemme kiitollisia siitä ajasta, mitä meillä on yhdessä, Helmi sanoo Ilta-Sanomissa.

Lisää luettavaa