Jaajo Linnonmaa on sarjayrittäjä, jolla on myös kokemusta ravintolamaailmasta. Jaajon viinibaarikonsepti Bricco joutui jokin aika sitten vastatuuleen, kun Turun ja Helsingin Annankadun Bricco-ravintolat suljettiin. Kalevankadun Bricco jäi kuitenkin jäljelle.
Oiva-raportti taas on elintarviketurvallisuutta koskeva täysin julkinen tarkastusraportti, jonka tarkoituksena on tiedottaa kuluttajille elintarvikealan toimijan, kuten ravintolan, kahvilan, elintarvikekaupan tai ruokatehtaan, hygieniasta ja elintarviketurvallisuudesta. Se on osa Suomen elintarvikevalvontajärjestelmää ja sen kehitti Ruokavirasto.
Jaajon omistamaan Kalevankadun Briccoon viimeisin hygienia- ja terveystarkastus toimitettiin viime vuoden puolella. Oiva-raportista voi päätellä, että Bricco kahmi 11-kohtaisessa arvioinnissa ”jackpotin” eli parhaimmat arvosanat ja leveimmät hymynaamat.
Tulevassa Diili-ohjelmassa Jaajo etsii pomoa kesällä avattavalle Superterassille, joka on hänen tämänhetkisen elämänsä suurin sijoitus. Projekti on nähtävästi hyvissä käsissä myös hygienian suhteen.
Lue myös: Kape Aihisen ravintolalle terveystarkastalta noottia – korjasi heti virheensä kuntoon
Tämä juttu on osa Comon sarjaa, jossa käymme läpi julkkisravintoloitsijoiden ravintoloiden pärjäämistä alati kärjistyvässä hygieniakilpailussa.
Lue myös: Nyt tulee MasterChef Suomen erikoiskausi! Nämä 8 julkkista kisaavat jouluruuissa
Lue myös: Heli Palsanmäki yllättää – tällaisen gourmee-aterian loihti!