Janita Lukkarinen palasi julkisuuteen ja julkaisi tuoreen kuvan itsestään

Syöpää sairastavan Janita Lukkarisen elämä on kipuja täynnä, hän kertoo tuoreen kuvansa kanssa.

Janita Lukkarinen on saanut kovaa arvostelua keräyshankkeistaan, joita Janita on osin nimittänyt sisällöntuotannoksi. Hän kertoo syövästään sosiaalisessa mediassa avoimesti.

Janitaa on myös arvosteltu siitä, että hän manipuloi kuviaan. Nyt Janita on julkaissut tuoreen kuvan, joka osoittaa, että hoidot rasittavat ja turvottavat kehoa. Tälläkin hetkellä Janita on suonensisäisellä, laajakirjoisella antibiootilla ja hän syö paljon kipulääkkeitä.

-Vatsa oireilee, siis se syöpä tekee niin järkyttäviä kipuja välillä että luulen kuolevani. Hoitohenkilökunta onneksi on vain napin painalluksen päässä. Mulla on se ranneke onneksi. Pari kertaa on kyllä ollut paha paikka, enkä ole pystynyt painamaan edes kellosta, mutta Luojalle kiitos en ole silloin ollut yksin ja joku muu on painanut seinässä olevaa nappia, nainen kertoo.

-Heräsin taas itkien kun joka paikkaan sattui, mulla on tulehdusarvot eli crp taas 300,mutta hyvä uutinen oli se, että hemoglobiini on pysynyt hieman yli 100. Mulla menee laajakirjoinen antibioottikuuri nyt, ja se tulee kolmesti päivässä. Kotiloma toki peruuntui tän fuulan takia, mutta oon ihan tyytyväinen näinkin, pääsen rauhassa kirjoittamaan mun blogia, nainen jatkaa somessaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut