Janne Kataja kertoi firmansa ahdinko-ajoista ja vetosi ihmisiin

Vakavaa puhetta.

18.03.2024

Tv-persoona, juontaja ja yrittäjä Janne Kataja on tullut julkisuuteen vakavahenkisellä videolla. Paitsi että Janne on suosittu tv-persoona, ohjaaja ja tuottaja, hän pyörittää Pientä Lelukauppaa, jolla on neljä toimipistettä. Kaksi kauppaa sijaitsee Helsingin ja Tampereen Stockmannilla, yksi Lempäälän Ideaparkissa sekä yksi Jannen kotikulmilla Riihimäen keskustassa.

Nyt kaupat ovat vaikeuksissa.

– On jo pidemmän aikaa ollut tosi haastavat ajat tämän maailmanpoliittisen tilanteen muuttumisen vuoksi. Ihmisten ostokäyttäytyminen on muuttunut. Keskiosto on pienentynyt. Sisään tulevan tavaran hinta on noussut, Janne Kataja selostaa somevideolla.

Janne kuvaa, että tällainen meno aiheuttaa erikoisliikkeille ja varsinkin kivijalkakaupoille suuria haasteita. Niin myös hänen kaupoilleen.

Janne on vedonnutkin ihmisiin, jotta nämä muistaisivat kivijalkaliikkeet. Hän kertoo tiputtaneensa jopa tuotteittensa hintoja.

Jannen Hihhihhii Oy:n tappiokierre on syventynyt. Vaikka firma on tehnyt neljässä vuodessa 17 miljoonan myynnin, tappiota se on kerännyt kolmena vuonna. Tappioiden yhteen laskettu määrä on liki 1,3 miljoonaa.

 

Lisää luettavaa