Jasmin Mäntylä paljasti erikoiset parisuhdekuvionsa

21.11.2016

Jasmin Mäntylä erosi aviomiehestään Denniksestä viime jouluna eikä avioero ole vieläkään selvä. Hän tapasi uuden miehen Australiasta, mutta sittemmin on uutisoitu heidän olevan vain ystäviä. Mikä mahtaa olla Jassun oikea parisuhdestatus? Sitä moni miettii, ja nyt nainen on ottanut asiaan kantaa blogissaan.

-Tällä postauksellani halusin vain selvittää pari asiaa kaikille uteliaille. En ole nyt tavannut ketään uutta, mutta kyllä, olen rakastunut ja rakastan. Joskus asioiden vain pitää vaikeutua ennen kuin ne voivat selkiytyä jälleen. Ja monesti juurikin ne vaikeudet osoittavat sen, mitä oikeasti haluaa ja kenestä oikeasti välittää. Näin on tapahtunut ainakin minun kohdallani, onneksi, nainen kirjoittaa.

Jasmin ymmärtää, miltä hänen parisuhteensa ovat vaikuttaneet ulkopuolisten silmissä.

-Monesti ne ovat vaikuttaneet ihan yhtä omituisilta myös itselleni. Muutaman asian tiedän kuitenkin satavarmasti, omalla kohdallani ainakin. Uskon rakkauteen ja uskon myös rakkauteen ensisilmäyksellä – itsekin kerran sen kokeneena. Ihmisen kuuluu aina kuunnella sydäntään ja uskoa kohtaloon.

Blogiin

Lisää luettavaa