Jasmin Mäntylältä koskettava avautuminen: ”Tokenen mutta paraneminen ottaa aikansa!

Lapsihaaveet.

09.02.2024

Jasmin Vähäkankaana nykyisin tunnettava Jasmin Mäntylä on tehnyt someen koskettavan päivityksen. Mielen päällä on asioita, jotka ovat aiheuttaneet prosessointia, ja aiheuttavat yhä. Kyse on lapsihaaveista. Jasmin on yli nelikymppinen.

-Olen tässä nyt vihdoin viimein saanut jokseenkin kasattua itseni normaaliin elämään. (…) Olen vihannut ja syyttänyt itseäni aika lailla kaikesta viime kuukausien aikana, koska omien tekojeni takia se on pelkästään vain sallittua. Samalla olen huomannut sen, että sitä voi kaivata jotain, mitä ei ole edes tiennyt haluavansa, Jasmin aloittaa.

-Minulle on sanottu liki 20 vuotta sitten, etten voi tulla enää raskaaksi. En ole surrut sitä, koska en ole halunnut lapsia. Mutta yhtäkkiä oikean henkilön kanssa se asia ei tuntunutkaan niin kauhealta. Olisikin tuntunut, niin olisin enemmän ok nyt.

Jasmin avioitui suuren rakkautensa Markon kanssa jokin aika sitten. Hän myöntää, että vaikka lapsi voisi olla tervetullutkin tähän suhteeseen, hän ”tokenee kyllä”, mutta paraneminen ottaa oman aikansa.

Lisää luettavaa