Jättiäänestyksen tulokset selvillä: tämä henkilö on tällä hetkellä Suomen kaunein nainen!

14.11.2016

FutisForum2-jalkapallokeskustelupalstalla on yli 55 000 jäsentä.

Eräs sivuston jäsenistä päätti järjestää äänestyksen, jossa haettiin Suomen kauneinta naista. Huumorilla äänestystä ei otettu, ja omien suosikkien puolesta rummutettiin kovaankin ääneen ja keskustelu oli välillä värikästäkin sivuston jäsenten hehkutellessa omia suosikkejaan. Jännitys oli välillä lähellä Yhdyvaltojen presidentinvaaleja.

Viikon verran lopullisia tuloksia saatiin odottaa, mutta voittajaksi selvisi lopulta julkkiskokki Sara La Fountain. Toiseksi äänestyksessä selvisi entinen Miss Suomi Viivi Pumpanen. Kolmanneksi selvisi runopoikien suosikki, näyttelijä Pihla Viitala.

Finaaliin pääsivät myös Susanna Laine, Kirsi Ståhlberg, Pamela Tola, Anne Kukkohovi sekä Jaana Pelkonen. Jaana Pelkonen oli alkukarsintojen jälkeen jopa suosikki voittamaan koko äänestyksen. Sara La Fountainin kannatus nousi Donald Trumpin tapaan kuitenkin sitä korkeammalle, mitä lähempänä loppusuoraa oltiin. Erään teorian mukaan Pelkosen äänestäjät olivatkin liian itsevarmoja oman suosikkinsa puolesta.

Äänestysanalyysien mukaan näin saattoi käydä myös Sara Chafakille, joka hänkin oli äänestyksen ennakkosuosikkeja. Pudotuspelivaihe oli kuitenkin tiukka mutta rehti, eikä jossitteluille jää sijaa: Chafak putosi pudotusäänestysvaiheessa Viivi Pumpaselle selvällä erolla.

Erityisen tiukille finaalipaikka meni Pamela Tolalla, joka pääsi finaaliin voittamalla pudotuspeleissä Janina Fryn (omaa sukua Frostellin) vain parilla äänellä.

La Fountain oli sen verran innoissaan tuloksesta, että kiitti henkilökohtaisesti äänestäjiään Instagramissa. Tuon kuvan näet alta. Sen alta näet pari muuta kuvaa La Fountainin Instagramista.

After sauna you feel so relaxed, fresh and purified ??✨??✨✨??

Kuva, jonka Sara La Fountain (@saralafountain) julkaisi

Hello Lapland ✨?✨????? Pic @hannaalissa

Kuva, jonka Sara La Fountain (@saralafountain) julkaisi

Lisää luettavaa