Jättiyllätys! Kyllä isä osaa -sarjasta tehdään elokuva – tältä tähdet näyttävät tänä päivänä!

Tämä on ihanaa!

29.06.2023

TV2:n suosikkisarja Kyllä isä osaa nähtiin televisiossa vuosina 1994-1995. Siihen tehtiin peräti 30 osaa. Pekka Lepikön käsikirjoittama perhekomedia kertoi stereotyyppisestä suomalaisesta murrosikäisperheestä ja sen elämästä.

Liki 30 vuoden jälkeen sarjasta tehdään elokuva. Ja nyt yllätys:

Sarjan alkuperäishahmot: isä, äiti ja lapset ovat mukana – aikuisina! Tom Lindholm isänä, Tuija Ernamo äitinä, Maiju Jokinen Jonna-tyttärenä ja Jarno Jokinen Jussi-poikana. Nyt perheen vanhemmat ovat eläkkeellä ja lapset tietenkin aikuisia.

Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Outi Keskevaari ja Pekka Lepikkö. Elokuvan ohjaa Tampereen Komediateatterin johtaja Panu Raipia. Hän ohjasi myös sarjaan pohjautuneen näytelmän kahdeksan vuotta sitten.

-Tv-sarja tehtiin vuonna 1994, joten aikaa on vierähtänyt paljon. Yleensä ajattelen, että aika aikaansa kutakin. Tämän sarjan kohdalla jouduin miettimään asiaa uudestaan, sillä näiden lähes 30 vuoden ajan olen saanut palautetta kyseisestä sarjasta lähes joka viikko. Ilolla voin todeta, että elokuvan käsikirjoitus on sarjan hengen mukainen. Odotan innolla elokuvan kuvauksia – ja tietysti lopputulosta, näyttelijä Tom Lindholm toteaa.

Elokuvan tuottaa Janne Katajan ja Aku Hirviniemen perustama tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy. Osatuottajana toimii Tampereen Komediateatteri Oy. Leffan ensi-ilta on vuonna 2024.

Tältä he näyttävät nyt:

Nelonen

Lisää luettavaa