Jenniltä paloi pinna Kajaanissa: ”Kajaanilaisten röyhkeä käytös…”

Nyt on avauduttava kajaanilaisten röyhkeästä käyttäytymisestä, pasmensi Jenni paikallisessa Facebook-ryhmässä ja antoi kaupunkilaisten kuulla kunniansa.

Nainen oli suivaantunut lapsiparkkien käyttämisestä vääriin tarkoituksiin.

-Tiedättekö mitä varten lapsiparkit ovat olemassa? Minäpä kerron muutaman seikan, nainen alusti.

Hän kertoi, että lapsiparkit ovat olemassa muun muassa siksi, että niihin ajamalla on pienempi riski kolhia viereistä autoa, ne helpottavat yksin lapsen kanssa kulkevaa aikuista ja lapsiparkissa välttyy kulkemasta koko parkkipaikan läpi pienen lapsen kanssa. Lapsiparkit kun ovat yleensä lähellä tavaratalon ovea, kuten invaruudutkin.

Ja mikä tärkeintä:

-On turvallisempaa ottaa lapsi autosta, kun voit leveässä parkissa asettaa lapsen rattaisiin auton vieressä, Jenni valotti.

Jenni oli tehnyt Kajaanissa empiiristä tutkimusta, ja totesikin, että ”äly hoi”, sillä puolen tunnin sisällä hän oli nähnyt peräti kolme henkilöä, jotka olivat ajaneet lapsiparkkiin ilman lapsia.

-Kyllä pistää ketuttamaan!

Lapsiparkkien ja invaruutujen väärinkäytökset ovat päivittäisiä, mutta tiesittekö, että myös taksiruutuja käytetään väärin?

Ja vieläpä taksinkuljettajien toimesta?

-Näin yhtenä päivänä, kun taksikuski ajoi taksiruutuun vaimonsa kanssa ja menivät sitten kauppaan. Ei se nyt hemmetti heitä varten ole, ellei vaimo maksa miehelleen mittaritaksaa, Mutsit vs. Faijat -ryhmässä äristiin.

Aiheet: