Jennin mies oli mustasukkainen – näin Jenni sai sen loppumaan

Mustasukkaisuus on todella yleistä varsinkin tuoreissa parisuhteissa. Joskus mustista sukista muodostuu ylitsepääsemätön taakka, joka uhkaa koko parisuhteen tulevaisuutta.

Niin kävi Jenninkin kohdalla. Hän on kirjoittanut aiheesta avoimen tilityksen hyvinvointisivustolle. Jenni toteaa aluksi nauttineensa parinsa mustasukkaisuudesta.

-Kun aloitimme nykyisen mieheni kanssa seurustelun, huomasin heti hänen omistuksenhaluisuutensa. Tulin kuitenkin edellisestä suhteesta, jossa mies ei osoittanut loppuaikoina juuri mitään huomiota minulle. Uuden kumppanin omistushaluisuus toi elämääni pientä maustetta. Jopa vähän nautin siitä, sillä se pysyi rajoissa.

Lopulta mustasukkaisuudesta tuli helvetti. Oli kulunut vain puoli vuotta seurustelun aloittamisesta.

-Kotiimme oli muuttanut peikko, jota en enää tunnistanut. Tämä peikko raivosi, kyttäsi, syyllisti, uhriutui, tunnekirjot vaihtelivat. Syynä oli tekemiseni, menemiseni ja niin edelleen.

Jenni päätti että tämän on loputtava. Hän ajoi miehensä hoitoon, mutta ei mihin tahansa. Kysymys oli ratkaisukeskeisestä lyhythoidosta. Tämä auttoi välittömästi. Jenni toteaakin että tämänkaltaisesta terapiasta pitäisi kaikkien koettaa saada apua, se ei edes kestä kauan.

Nyt parisuhde on parempi kuin koskaan aiemmin. Lue lisää ja koko kirjoitus hyvinvointisivustolta eli TÄSTÄ.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut