Julkkisäiti Marianne Kallio puuttui lasten ravintolakieltoon – kaksi erikoista näkökulmaa!

10.11.2016

Valtakunnassa on viime päivinä keskusteltu pienten (rääkyvien) lasten ravintolakäynneistä ja siitä, ettei heitä pitäisi edes päästää syömään, koska vanhemmat eivät osaa pitää heille kuria. Kaikki sai alkunsa, kun tamperelaisyrittäjän ravintolat kielsivät pikkulasten viikonloppuiltaisin tapahtuvat vierailut.

-Jos aikuinen mies on ravintolassa paskat housussa, laulaa loilottaa ja tönii tarjoilijaa, hänet poistetaan. Lapset eivät tee näin pahuuttaan tai tyhmyyttään, mutta ei sitäkään sallita, yrittäjä totesi Ylelle.

Nyt keskusteluun osallistuu julkkisäiti Marianne Kallio blogillaan. Hänellä on pari uutta näkökulmaa asiaan. Hän ei nimittäin edes halua viedä lasta ilta-aikaan ravintolaan.

-Perustan mielipiteeni siihen että erityisesti iltaisin ravintolassa on alkoholia nauttineita ihmisiä joiden käytös voi olla sellaista mitä en halua lapseni näkevän.

Toinen syy on myös mielenkiintoinen. Se on se, että kahdenkeskistä vapaa-aikaa ravintolassa viettävä pari tuntee huonoa omaatuntoa vierailustaan, kun näkee siellä muiden lapsia. Heillä tulee ikävä pienokaistaan.

Blogiin tästä

 

Lisää luettavaa