Jussi-palkittu naisnäyttelijä ryhtyy antamaan hierontapalveluja

Satu Tuuli Karhu laajentaa ammattitaitoaan.

24.06.2024

Satu Tuuli Karhu on kajaanilaislähtöinen Jussi-palkinnolla palkittu näyttelijä. Hän sai parhaan naissivuosan Jussin Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvasta vuonna 2018 ja oli myös naissivuosan Jussi-ehdokkaana elokuvasta Eden. Satu Tuuli Karhu muistetaan myös pääroolistaan tv-sarjassa Mädät omenat.

29-vuotias näyttelijä pääsi aikoinaan ensiyrittämällä Taideyliopiston Teatterikorkeakouluun ja tie vei myös Suomen Kansallisteatterin päänäyttämölle.

Nyt nainen kertoo yllättäen valmistuneensa hierojaksi!

-Saakeli, valmistuin koulutetuksi hierojaksi! Vajaan vuoden koulutus piti sisällään niin paljon enemmän kuin osasin odottaa. Oon niin innoissani siitä, että voin nyt alkaa toteuttaa tätäkin kutsumusta näyttelijän ammatin ohella. Koulu toi mukanaan valtavan määrän tietoa, käytännön oppia ja ennen kaikkea upeita, taitavia ja inspiroivia ihmisiä. Kiitos hienosta sukelluksesta ihmisyyteen, Karhu kertoo somessa.

Vuosi sitten hän avautui Seurassa siitä, miten inflaatio ja ­Ukrainan sota haastavat koronasta ­selvinnyttä elokuva-alaa. Tämä heijastui myös näyttelijän omaan talouteen ja työtilanteeseen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Satu Tuuli Karhu (@satutuulik) jakama julkaisu

Lisää luettavaa