Karanteenissa oleva Antti joutui auttamaan kaatunutta mummoa – ambulanssihenkilökunnan asenne ei miellyttänyt

Temptation Islandistakin tuttu Antti Kurhinen, Nelonen

Antti sanoo hänelle tulleen kapisen rakin fiilis.

Matkansa vuoksi karanteenissa oleva Antti Kurhinen joutui iltalenkillään hurjaan tilanteeseen.

-Olin juuri juoksemassa ratikkapysäkin ohi, kun huomasin, kun vanhempi, aika varmasti yli 80-vuotias rouvashenkilö horjahtaa ja lyö päänsä asvalttiin. Hädissäni juoksin nopee vierelle katsoo onko hän missä kunnossa. Verta alkoi valuu päästä ja tajusin että täs on kiire soittaa apua, Antti kertaa somepäivityksessään.

Antti soitti 112 ja kertoi olevansa Miamin-matkansa vuoksi vielä viikon karanteenissa. Hän ei voinut mennä liian lähelle.

-Ymmärsivät tilanteen ja sanoivat että ambulanssi tulee pian. Rouva oli hädin tuskin tajuissaan ja pissasikin alleen. Tilanne oli todella hirveä. Rouva rupesi itkemäänkin ennen ambulanssin saapumista. Hän pyysi minua soittamaan tyttärelleen. Tilanne oli aivan järkyttävä.

Seniori totesi Antille, että hänkin on karanteenissa.

-Ambulanssin saavuttua kerroin tilanteen ja tässäkin tapauksessa huomasin heidän katseesta sekä eleistä että pelkäsivät meitä molempia kuin ruttoa, hyppäsivät sivuun kun kerroin että ollaan molemmat karanteenissa sekä minä että tämä mummeli. Toistin heille että tulin ulkomailta, että ei mulla ole todettua koronaa. Sanoivat että hoitavat tilanteen, että mene sinä pois nyt hus, hus! Tuli kyllä niin kapisen ja tautisen rakin fiilis kohtelusta vaikka halusin vain auttaa mahdollisimman oikein, Antti puhelee somekirjoituksessaan.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut