Käsittämätön huijaus: Esitti koomapotilasta välttyäkseen vankilalta – vaimo mukana juonessa!

Britanniassa on paljastunut käsittämätön huijaus, jossa 47-vuotias mies on esittänyt kahden vuoden ajan olevansa koomassa.

Hän oli ensin huijannut naapurissa asuvalta vanhukselta lähes 50 000 euroa. Tämän jälkeen mies oli kehitellyt juonen, jonka avulla hän voisi välttää rikoksesta saamansa rangaistuksen. Metro-lehden jutusta ei selviä, miten mies oli mukamas kyseiseen tilaan joutunut. Vaimo oli mukana sairaalloisessa näytelmässä ja hoiti sängyssä makaavaa miestään tunnollisesti.

Etelä-Walesin poliisin edustaja Paul Harry ei paljasta kaikkia tutkinnan yksityiskohtia. Jossain vaiheessa mies oli kuitenkin ollut lääkärien tarkkailussa. He olivat huomanneet koomassa olevan potilaan syövän, rapsuttelevan kasvojaan ja jopa kirjoittelevan salaa.

Kun tapausta ryhdyttiin tutkimaan tarkemmin, löytyi melkoisen mielenkiintoinen kauppakeskuksen valvontakameranauha. Koomapotilashan se siellä pöräyttää autolla pihaan ja työntelee ostoskärryjä muina miehinä.

Nyt miehelle on luettu syytteet, joissa on peräti 19 eri kohtaa. Poliisi on varoittanut, että häkki heilahtaa luultavasti jo ensi kuussa.

Aiheet: