Katri Sorsa taas avoimena: Yritä siinä imeä kun niska on krampissa

Äitibloggaaja Katri Sorsa on rakastettu ja vihattu. Yhtä kaikki, hän on raadollisen rehellinen asioistaan, ja siitä häntä kiittää moni.

Nyt Katri on blogannut naiskuvasta. Hänen mielestään moni pyrkii täydellisyyteen, mutta Katri itse kokee sen mahdottomana, eikä hän edes haaveile asiasta.

Myös asiat muuttuvat ajan myötä. Katri kirjoittaa:

-Mieheni rakastui tyttöön, joka oli villi sängyssä. Oli seksikeinut ja kiihkeät illat. Nyt jopa yksinkertainen suihinotto on hautautunut unholaan. Niskani on usein kipeä. (Minulla on niskassa pahat vauriot.) Yritä siinä sitten imeä, kun niska on krampissa, Katri kirjoittaa.

Kaikki on kuitenkin ihan ok. Sasu-miehen mielestä tärkeämpää on se, millainen äiti Katri on pojalleen, ei se, kuinka monta suihinottoa Katri viikon aikana suorittaa.

-Toisinaan on ihana saada vilaus sitä kipinää, kun poika on hoidossa. Se kipinä ei ole koskaan kadonnut. Monesti parisuhteet kaatuvat vauvavuotena tai sen jälkeen. Tämä usein johtuu juuri muutoksista ja siitä arjesta. Ihmiset ovat unohtaneet, että harvoin se vaihtamalla paranee. On vain puhallettava yhteen hiileen, Katri kirjoittaa järkevästi.

Uusin bloggaus täällä

 

 

 

Aiheet: