Dr. Oetker Ristorante yllättää. Se on kehitellyt Pizza à la Tiramisu -nimisen pizzan.
Kyseessä on niin kutsuttu jälkiruokapizza.
Ristorante Pizza à la Tiramisu on saatavilla vain rajoitetun ajan.
Pizzassa on ohut ja rapea pohja, joka yhdistyy kahvikerman ja mascarponen makuun. Pienet Amarettini-keksipalaset ja ripaus kaakaojauhetta tuovat oman lisänsä makuun.
Ennenkin erikoisia pizzoja
Ristorante on ennenkin tehnyt rohkeita ja yllättäviä makuyhdistelmiä. Esimerkiksi 90-luvulla valikoimassa oli Ristorante Pasta -pizza, jonka päällä oli pastaa. Bianca Prosciutto Patata -pizzassa taas oli perunalastuja, ja Würstel e Patatine yhdisti pizzan ja nakinviipaleet.
Pari vuotta sitten tuli kalapuikkopizza. Tiramisu-pizza on jatkumoa tälle innovatiiviselle kokeilulinjalle – nyt vain jälkiruoan nimissä.
Pakastepizzan tarina Suomessa
Pakastepizzojen tarina Suomessa alkoi 1990-luvulla. Vuosien varrella pizzasta on tullut todellinen kansansuosikki: suomalaiset ostavat vuosittain yli 40 miljoonaa pakastepizzaa.
Dr. Oetker Ristorante on ollut mukana alusta asti. Ensimmäisten pizzauutuuksien joukossa oli Ristoranten mozzarellapizza, josta tuli nopeasti koko maan myydyin pakastepizza. Sitä se on edelleen.